dansa logo

We use our own and third-party cookies to improve our services by analyzing your browsing habits. If you continue browsing, we consider you accept its use. You can change the settings or get more information. "here"

Ok

ACLUCALLS

laSADCUM

Sold out

Share

Una peça de dansa multidisciplinària que exposa els traumes i les frustracions de la generació Z. Un retrat grotesc de la societat i generació postinternet.

Els intèrprets d’ACLUCALLS són integrants de la generació Z. Nascuts entre tecnologia i entre lemes com ‘tot és possible’, ‘si vols, pots’, ‘no llancis la tovallola’ o ‘qui la segueix, l'aconsegueix’, han crescut en una saturació d'informació constant i un optimisme forçat i cruel. Fet que els ha convertit en éssers tecnològics i pertorbats. ACLUCALLS és un retrat grotesc de la societat i generació postinternet, traçat a partir de tres conceptes representatius: el workout, la pantalla i la programació informàtica.

A través d’aquesta peça de dansa contemporània, els joves ballarins creen un relat de la nostra societat i reflecteixen com influeix la tecnologia en el comportament humà i, en especial, en la seva generació.

El projecte de dansa laSADCUM, fundat l’any 2018 a Barcelona per Guillem Jiménez, tracta temes i problemàtiques generacionals, des de la generació Z i per a aquesta. És la tercera peça que produeixen, després de The Uncanny Valley (2018) i The Lesson (2022).

Coproduced by

dansa logo

Planned functions

Barcelona

CCCB
11 March at 19:00 h
Entrades exhaurides
CCCB
12 March at 19:00 h
Entrades exhaurides
CCCB
13 March at 18:00 h
Entrades exhaurides

And then