dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

ACLUCALLS

laSADCUM

Entrades exhaurides

Compartir

Una peça de dansa multidisciplinària que exposa els traumes i les frustracions de la generació Z. Un retrat grotesc de la societat i generació postinternet.

Els intèrprets d’ACLUCALLS són integrants de la generació Z. Nascuts entre tecnologia i entre lemes com ‘tot és possible’, ‘si vols, pots’, ‘no llancis la tovallola’ o ‘no para fins a sortir-se amb la seva’, han crescut en una saturació d'informació constant i un optimisme forçat i cruel. Fet que els ha convertit en éssers tecnològics i pertorbats. ACLUCALLS és un retrat grotesc de la societat i generació postinternet, traçat a partir de tres conceptes representatius: el workout, la pantalla i la programació informàtica.

A través d’aquesta peça de dansa contemporània, els joves ballarins creen un relat de la nostra societat i reflecteixen com influeix la tecnologia en el comportament humà i, en especial, en la seva generació.

El projecte de dansa laSADCUM, fundat l’any 2018 a Barcelona per Guillem Jiménez, tracta temes i problemàtiques generacionals, des de la generació Z i per a aquesta. És la tercera peça que produeixen, després de The Uncanny Valley (2018) i The Lesson (2022).

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

CCCB
11 març a les 19:00 h
Entrades exhaurides
CCCB
12 març a les 19:00 h
Entrades exhaurides
CCCB
13 març a les 18:00 h
Entrades exhaurides

I a continuació