dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

SESSIÓ DJ

Joven de la Perla & Berenice + DA ROCHA

Compartir

Dos artistes emergents de l'escena musical electrònica s'uneixen en aquest DJ set dins de l'exposició de “La màscara, cultures del futur”.

Dos artistes emergents de l'escena musical electrònica s'uneixen en aquest DJ set dins de l'exposició de “La màscara, cultures del futur”.

DONA ROCHA UM és un artista multidisciplinari que, en paral·lel als seus estudis en arts plàstiques, ha desenvolupat la seva carrera com a DJ i productor de música electrònica. S'acosta a la música experimental des de múltiples gèneres com el bass, l'ambient, el punk, l'industrial, o el spoken word. El seu treball ha estat publicat per segells com Abundance o Prinzedom Records i està molt present en l'escena underground barcelonina. També fa el disseny sonor per a companyies de dansa contemporània i artistes com Richard Mascherin, Kor’sia o L'Amor, entre altres.

Perla Zúñiga, àlies Jovendelaperla, poeta i artista, i Vera Amores, àlies Berenice, model i productora de música, són les fundadores del col·lectiu madrileny de música electrònica Culpa. Interessades a manipular els sons i els espais convencionals, utilitzen el DJ set com a mitjà per construir realitats paral·leles momentànies. Els seus sets són rics i diversos en textures, caracteritzats per la seva manera de barrejar frenèticament samples vocals i cançons pop amb drum and bass, trance o techno, induint el públic a una espècie de muntanya russa emocional, i apostant pels amaneraments, l'error i la fantasia.

Activitats previstes

Barcelona

CCCB
12 març a les 21:30 h