dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Entrades

A causa de les circumstàncies especials derivades de l’emergència sanitària de la COVID-19, durant aquesta edició podria ser imprescindible reservar les entrades gratuïtes per tal de poder participar de manera presencial en les activitats de Dansa Metropolitana. Si fos així, ho comunicaríem al nostre web.

En aquest cas, a la pàgina d’informació de cada espectacle hi trobareu un enllaç per a la reserva de les vostres entrades que us portarà a les pàgines web de reserva de cada espai. Allà hi trobareu tota la informació sobre la disponibilitat de localitats actualitzada, així com les condicions pròpies de cada espai, possibles descomptes i tarifes especials.

La reserva d’entrades per a les activitats gratuïtes permetrà el control de l’aforament i poder establir el contacte de les persones assistents a fi d’assegurar-ne la traçabilitat si s’activés el protocol per COVID-19.

Més informació

  • La durada dels espectacles és aproximada.
  • Consulteu l’accessibilitat al web i al telèfon de cada sala.
  • La programació està subjecta a alteracions. S'informarà dels possibles canvis al web www.dansametropolitana.cat.
  • Si teniu cap dubte o problema amb la compra de les entrades, poseu-vos en contacte amb cada espai.

Us demanem que respecteu les normes de seguretat de cada espai i cada sala, entre les quals hi ha l’ús correcte de la mascareta i la distància de seguretat. Feu cas en tot moment les indicacions de les persones responsables dels espais.