dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

30 anys d'èxits

Sergi Fäustino, Mercedes Recacha i Viviane Calvitti

Compartir

Una mirada als més de 30 anys d’experiències sobre els escenaris dels ballarins Sergi Fäustino, Mercedes Recacha i Viviane Calvitti, i també una mirada cap al propi cos avui dia.

El moviment com a reflex de la personalitat per gaudir de tot allò que pot transmetre un cos en moviment, un cos que fa més de trenta anys que balla. Una manera de veure el cos com un arxiu viu, un contenidor d'experiències vitals que rep i emet des de la freqüència del moviment. Una visió integral de la persona que balla, considerant tant la qualitat i capacitat de moviment actual com la seva personalitat i trajectòria.

Nosaltres no som una companyia. Som la Mercedes, la Viviane i el Sergi. Tots tres hem tingut una trajectòria prou llarga. Després de triomfar a l’Odéon de París, a la Scala de Milà, al Metropolitan de Nova York i a l’Òpera de Sydney, entre molts altres temples de la dansa, ens hem ajuntat per plantejar una mirada als més de 30 anys que ens contemplen i a com tenim el nostre cos avui dia.

Funcions previstes

Barcelona

La Caldera Les Corts
11 març a les 20:00h
La Caldera Les Corts
12 març a les 20:00h

Fitxa artística

Durada
75 minuts
Preu
8, 10 i 12 €
Creació i moviment
Mercedes Recacha i Viviane Calvitti
Creació i proposta inicial
Sergi Fäustino
Intèrprets
Mercedes Recacha i Viviane Calvitti