dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Aisha and Abhaya

Rambert / Sharon Eyal

Compartir

Una peça impressionant que fusiona cinema, animació i dansa contemporània, coreografiada per la multipremiada Sharon Eyal.

L’Aisha i l’Abhaya són dues germanes que viuen en un món fantàstic ple de problemes i perills familiars. Buscant refugi lluny de la seva violenta terra natal, lluiten per sobreviure en un nou país. Una experiència teatral única que uneix els audiovisuals del director de cinema Kibwe Tavares amb la coreografia de la multipremiada Sharon Eyal, en col·laboració amb The Royal Ballet. Tot plegat interpretat per setze ballarins a escena en un impressionant espectacle ple de dinamisme i emoció.

Fundada l’any 1926 per Marie Rambert, Rambert és una de les companyies de dansa contemporània més rellevants del món i la més coneguda del Regne Unit. Amb una potent posada en escena transformen els espais mitjançant balls impressionants, atrevits i dinàmics. Un dels seus objectius com a companyia és connectar amb audiències de diferents orígens, per això sempre treballen al voltant d’idees emocionants i radicals. També imparteixen cursos i tallers de dansa per a persones de diferents edats i capacitats, juntament amb activitats divulgatives i iniciatives comunitàries.

Programació del Teatre Nacional de Catalunya en col·laboració amb Dansa Metropolitana.

Funcions previstes

Barcelona

Teatre Nacional de Catalunya
18 març a les 19:00 h
Teatre Nacional de Catalunya
19 març a les 19:00 h
Teatre Nacional de Catalunya
20 març a les 18:00 h