dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Apariciones Sonoras

Amaranta Velarde

Compartir

Darrer espectacle d'Amaranta Velarde, coreògrafa i performer. A Apariciones Sonoras els objectes, l'espai i el cos ens revelaran les seves sonoritats explorant el fenomen de la sinestèsia.

Apariciones Sonoras explora les dimensions coreogràfiques i afectives entre el so i el cos. Prenent com a punt de partida el fenomen de la sinestèsia, s'atorga forma i plasticitat al so mentre que el cos, l'espai i els objectes se sonoritzen. La línia de percepció entre què es genera i com es produeix està en constant deriva i fluctuació, obrint el camp sensorial de l'espectador i permetent-li generar diferents associacions i significats. La prestidigitació i la transformació total d'un cos que dialoga amb múltiples presències sonores faran de pont entre l'ensomni i la vigília.

Amaranta Velarde treballa en el camp de les arts escèniques com a ballarina i coreògrafa. Es gradua en CODARTS (Universitat de Dansa de Rotterdam) el 2004 i des de llavors treballa intensament amb el coreògraf Bruno Listopad, entre altres creadors. Després de la seva activitat professional a Holanda es muda el 2011 a Barcelona on inicia les seves pròpies peces coreogràfiques: Lo Natural, Hacia una estética de la buena voluntad i Mix-en-scene. A part d'executar els seus projectes treballa amb creadors com Cris Blanco, el Conde de Torrefiel i Ona Maciejewska, ha format part del col·lectiu ARTAS de La Poderosa (2013-2016).

La Sala Hiroshima ofereix un col·loqui postfunció, Meet the artist amb Amaranta Velarde, el 7 de març.

Funcions previstes

Barcelona

Sala Hiroshima
4 març a les 20:30 h
Sala Hiroshima
5 març a les 20:30 h
Sala Hiroshima
6 març a les 20:30 h
Sala Hiroshima
7 març a les 19:00 h