dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Aquí i ara!! / Silencis / CHECKING INTO PARADISE

BdanceBarcelona / Claire Ducreux / FREE BODIES

55 minuts aprox

Gratuït

Compartir

Un entorn immillorable per gaudir de la dansa de la mà de dues companyies i l’actuació especial de l’escola de dansa urbana BdanceBarcelona coreografiada per Clara Pons integrant de la cia Brodas Bros

Amb l’actuació especial de l’escola BdanceBarcelona, coreògrafa Clara Pons.

"Aquí i ara!!" BdanceBarcelona amb Clara Pons


La coreògrafa Clara Pons (Brodas Bros) ens presenta una petita acció coreogràfica, especialment dissenyada per aquest espai, interpretada i ballada per alumnes de l’escola BdanceBarcelona de Santa Coloma.

Una peça de dansa urbana on vol fer arribar l'important que és gaudir ballant segons l'espai i el moment. Deixant espai a cadascú però formant part d'un tot coordinat.

Fitxa artística

Coreografia: Clara Pons (Brodas Bros) - Interpretació: Alumnes de l’escola BdanceBarcelona de Santa Coloma.

"Silencis" de Claire Ducreux


Solo de dansa, teatre-visual i humor de carrer en què la vida d’un arbre que tremola i la d’un rodamon que balla són l’eix de l’espectacle. Una peça que neix de la necessitat de compartir l'espai-temps que envolta el silenci, de compartir una essència poètica, un tempo, una mirada sobre el que és imperceptible. Un instant per veure ballar les coses immòbils, per sentir-se infinitament viu. Una invitació a respirar junts al ritme lent i profund de la vida.

Claire Ducreux, diplomada en dansa contemporània pel Conservatori Nacional Superior de Dansa i Música de Lió, de 1992 a 1999 balla a diferents companyies de dansa a França. Ha creat i interpretat diversos solos de dansa en festivals de teatre de carrer, que han recorregut mig món.

Fitxa artística

Autoria, direcció i interpretació: Claire Ducreux - Autoria/Direcció musical: Victor Morato - Escenografia: Joan Carles Segarra

"CHECKING INTO PARADISE", FREE BODIES


La coreògrafa i ballarina Nadine Gerspacher crea un univers poètic i oníric on catorze individus il·lustren el procés de transformació després de la mort. Un espectacle ple d'imatges i de sentit de col·lectivitat, que convida el públic a un viatge misteriós. Què és el que hi ha a l'altra banda? Què és el que ens espera al paradís? És realment millor que el que tenim a la Terra? Una obra que ens convida a deixar que el cel s'obri lliurement sota els nostres peus.

FREE BODIES neix el 2018 amb la voluntat de crear un pont entre la finalització de la formació professional i l'entorn laboral de la dansa a Barcelona. Nadine Gerspacher i Nico Ricchini uneixen les forces per oferir l'oportunitat a quinze ballarins i ballarines de treballar amb coreògrafs i coreògrafes internacionals, nacionals i locals. Enguany, en la seva cinquena edició, FREE BODIES ha aconseguit posicionar-se entre les companyies més joves destacades a escala europea.

Fitxa artística

Direcció: Nadine Gerspacher - Direcció de FREE BODIES: Nadine Gerspacher i Nico Ricchini - Direcció d’assajos: Ombline Huvelle - Interpretació: Eliora Verdeil, Romane Postel, Mira Feline Clara Urbassek, Vanessa Spörri, Astrid Gabriel, Cecilia Franceschelli, Melissa Salimbeni, Lindaz Zaniboni, Noemie Richard, Lisa Vianay, Zélia Sanchez Battestini, Julia Miralles, Paula Sanchez, Guillem Batlle - Ajudantia de direcció: Ombline Huvelle i Camille Lejeune - Fotografia: Nicolas Clausen - Producció/Acompanyament: Nico Ricchini - Agraïments: Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura, FREEZONE - Home for Creation, Movement & Performance in Barcelona, L'Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu - Ajuntament de Sabadell

Funcions previstes

Santa Coloma

Jardins de l'Auditori de Can Roig i Torres
11 març a les 17:00 h