dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Artefactes escènics

Aurora Bauzà & Pere Jou

Compartir

El dispositiu artístic Artefactes escènics enfronta els alumnes de l’Escola d’Arts en Viu a la pràctica dels artistes Aurora Bauzà i Pere Jou que treballen sobre la relació entre el cos i la veu.

Artefactes escènics és un dispositiu artístic de durada trimestral adreçat a alumnes de l’Escola d’Arts en Viu, els quals s’enfronten a un artista i la seva pràctica conceptual. Es tracta d'una activitat educativa tancada al públic general.

Aurora Bauzà i Pere Jou treballen a Artefactes escènics la relació entre el cos i la veu a partir de dinàmiques que fan prendre consciència de la respiració diafragmàtica per a una bona emissió del so, evitant el desgast de les cordes vocals. A partir d’aquí es plantegen relacions cada cop menys òbvies i intuïtives cap a la recerca d’un cos que s’independitzi de la seva condició de suport d’emissió sonora. Així mateix, exploren el potencial escènic i poètic de les dinàmiques plantejades.

Aurora Bauzà i Pere Jou són compositors que treballen amb el cos. Són artistes residents al Graner-Centre de creació de dansa i arts vives i Can Gassol-Centre d'Arts Escèniques de Mataró el 2020 i companyia resident del Festival TNT i de L'Estruch de Sabadell el 2021. L’objecte central de la seva recerca és la veu humana i la seva relació amb el cos i el moviment, així com els processos de creació de significat. Les seves propostes beuen d’artistes com Alessandro Sciarroni, Maud le Pladec, Sol Picó o Sonia Gómez, amb qui han treballat com a compositors i/o intèrprets.

Aurora Bauzà i Pere Jou presenten l’espectacle I AM (T)HERE dintre del Dansa Metropolitana, el 6 de març, a les 19.30 h, al MACBA.

Activitats previstes

El Prat

L'Escola d’Arts en Viu