dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Beneath

Thomas Noone Dance

60 minuts

16 €

Compartir

Una nova proposta, increïblement visual i física, que ens descobreix l’animal obscur que habita en cada un de nosaltres.

La nova proposta de la companyia de Thomas Noone destaca per la seva plasticitat i fisicalitat, inspirada en l’observació dels límits que la societat imposa en l’ús de l’espai. Una sèrie de trios, cada un amb una textura visual i emocional diferent, que es desenvolupen en un espai dominat per una escultura de llum triangular. Beneath fa referència a les normes i interpretacions que governen l’acció, a allò subjacent a cada gest, a l’animal obscur que habita en cada un de nosaltres.

La companyia de Barcelona Thomas Noone Dance crea espectacles d’una dansa molt física i vigorosa, fent ús tant del gest subtil com de l’explosió de moviment. La creació contemporània és el seu propòsit i la característica de les seves obres. El director de la companyia i ballarí, Thomas Noone, és habitual dels grans escenaris de la ciutat i coreògraf convidat de companyies nacionals i internacionals. L’any 2011 va obtenir el premi Ciutat de Barcelona en la categoria de dansa.

Activitat associada: La companyia ofereix un debat postfunció divendres, 17 de març.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Thomas Noone - Autoria / Direcció musical: Martí Noguer - Interpretació: Manon Adrianow, Berta Martí, Oscar Pérez, Julia Razquin, Mona Lisa Rigal i Toon Theunissen - Ajudantia de direcció: Alba Barral - Vestuari: Marc Udina - Disseny d’il·luminació: Marc Lleixà - Repetidors: Joel Mesa i Jordi Calpe - Producció: Sara Esteller - Coproducció: TND i Mercat de les Flors - Suport: ICEC - Fotografia: Claudia Herrán

Funcions previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
17 març a les 20:00 h
SAT! Sant Andreu Teatre
18 març a les 20:00 h