dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Blanc salvatge

Anna Fontanet

Compartir

Podem identificar qualsevol tipus classe de so? Quan perdura l’impacte del so? Com ressona en els nostres cossos? Amb quina velocitat ens afecta? En els darrers anys, Anna Fontanet ha investigat al voltant de les freqüències, dels cossos sonors i del moviment, amb l’objectiu de generar paisatges sonors que transformin constantment el gest. Les freqüències generades per l’ordinador, els sorolls d’electrodomèstics, els frens d’un vehicle, el tic- tac d’un rellotge o els cants harmònics, són font de recursos per generar composicions sonores i anàlisi per a la proposta de moviment.

Blanc Salvatge és una recerca sobre el so i tot allò que ens evoca, físicament i emocionalment. Un solo performatiu basat en la percepció del cos com a paisatge, una experiència artística que interpreta l’espai i el transforma amb el moviment.

Ballarina, coreògrafa i artista independent, Anna Fontanet incorpora la composició sonora, les arts visuals i altres arts digitals en els seus projectes performatius. Com a creadora en l’àmbit de la dansa, s’interessa per obrir espais de comunicació a través de la composició instantània, i defensa l’art com a llenguatge lliure d’estigmes socials, físics o de gènere.

Funcions previstes

Barcelona

La Caldera
16 març a les 20:00 h
La Caldera
22 març a les 20:00 h
La Caldera
23 març a les 20:00 h
La Caldera
29 març a les 20:00 h
La Caldera
30 març a les 20:00 h