dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Blue Monday

Agnès Sales & Héctor Plaza

Compartir

A Viladecans, dimarts 22, a causa de la pluja, l'espectacle es trasllada a l'interior de l'Institut Josefina Castellví. Informarem dels canvis a les nostres xarxes socials.

Aquest duo ens parla, a través de la dansa, sobre la necessitat i la dependència de l'ésser humà envers les relacions humanes i la urgència de sostenir els altres sense ni tan sols poder sostenir-nos a nosaltres mateixos.

Aquest duo ens parla, a través de la dansa, sobre les relacions humanes, sobre la necessitat i la dependència de l'ésser humà envers les relacions humanes i la urgència de sostenir els altres sense ni tan sols poder sostenir-nos a nosaltres mateixos. Intimitat, simbiosi, dependència i transformació són algunes de les paraules que defineixen aquesta peça, que és ja la tercera creació d'Agnès Salas i Héctor Plaza desenvolupada durant el projecte laboratori “Back to the Lab” del Festival Breakin’ Convention en el Sadler’s Wells Theater de Londres.

Agnès i Héctor van començar el seu treball conjunt el 2014. A causa de les similituds del seu bagatge corporal individual, van descobrir entre ells un moviment físic i virtuós, però alhora, íntim, visceral i minimalista, amb força i escolta recíproca. Aquest duo de ballarins prioritza el gest, les intencions rere el moviment i construir sempre de dins cap a fora. Gràcies a la seva compenetració, han aconseguit crear espais de complicitat amb una forta càrrega emocional.

A Barcelona aquest espectacle també es pot veure amb 'Young Blood' de Cía.Arnau Pérez i 'Blue Monday' d'Agnès Sales & Hector Plaza.

A Terrassa aquest espectacle també es pot veure amb 'Out of the Blue' de LaRutan i 'Migrare' de Cia.Maduixa.

A Santa Coloma aquest espectacle també es pot veure amb 'Migrare' de Cia.Maduixa.

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic Zona Nord
12 març a les 12:45 h

Gratuït

Canvi d'ubicació

Terrassa

Teatre Alegria
12 març a les 17:45 h

Gratuït

Canvi d'ubicació

Santa Coloma

Teatre Sagarra
18 març a les 19:00 h

Gratuït

Canvi d'ubicació

Sabadell

Plaça del doctor Robert
19 març a les 18:00 h

Gratuït

Viladecans

Institut Josefina Castellví
22 març a les 11:00 h

Gratuït

Canvi d'ubicació