dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Young Blood

Cia. Arnau Pérez

Compartir

Tres joves ballarins amb energia, creativitat i implicació es veuen truncats pel tarannà d'aquesta societat. Ells estan preparats, però… ho esteu vosaltres?

A través de la dansa contemporània influenciada pel llenguatge reivindicatiu de les danses urbanes, aquesta proposta de dansa en petit format és un clam de la potència renovadora de les noves generacions. Tres ballarins, tres young blood que repten l’observador. “Young blood, us estem veient.” Ells estan preparats, però... ho esteu vosaltres?

El català Arnau Pérez és coreògraf i ballarí i actualment dirigeix, des de Madrid, la companyia que duu el seu nom. Com a coreògraf, ha desenvolupat creacions a companyies com la Company E (Washington DC) o la Jove Companyia Gerard Collins (València). A més, ha estat guardonat amb el premi a Millor Coreografia al Masdanza i a l'International Solotanz Festival Stuttgart, i Premi del Públic, Jurat Jove i Ballarí Excel·lent al Certamen Coreogràfic de Madrid.

A Barcelona (CC Zona Nord/ Plaza Verde) aquest espectacle també es pot veure amb 'A ciegas' de Elelei i 'Blue Monday' d'Agnès Sales & Hector Plaza.

A Barcelona (Parc de Can Sabaté) aquest espectacle també es pot veure amb 'FIGHT' de LASALA i Lo Faunal (extracte) de Cia.Pol Jiménez).

A Barcelona (CC Barceloneta / Pl. Hilari Salvadó) aquest espectacle també es pot veure amb 'Out Of The Blue' de LaRutan.

A Barcelona (Plaça dels Àngels - MACBA) aquest espectacle també es pot veure amb 'De2en2' de Brodas Bros i 'Anónimas raíces' de Premoh's Cru.

A Santa Coloma aquest espectacle també es pot veure amb 'UPPER Vol. 1' de Cia. Sebastián García Ferro.

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic Zona Nord
12 març a les 12:25 h

Gratuït

Canvi d'ubicació
El Graner
13 març a les 12:20 h

Gratuït

Canvi d'ubicació
Centre Cívic Barceloneta
20 març a les 12:00 h

Gratuït

Canvi d'ubicació
Plaça dels Àngels
27 març a les 12:30 h

Gratuït

L'Hospitalet

C.Ibéria/Av.Tomás Giménez (Pubilla Casas)
18 març a les 18:30 h

Gratuït

Santa Coloma

Molí d’en Ribé
19 març a les 12:00 h

Gratuït

Funció cancel·lada