dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

A ciegas

Elelei

Canvi d'ubicació

Compartir

A Barcelona, aquest espectacle es trasllada a l'interior del CC Zona Nord a la mateixa hora prevista. Informarem de tots els canvis a les xarxes socials del festival.

A Esplugues, aquest espectacle es trasllada a pista coberta Parc Pou d'en Fèlix a la mateixa hora prevista. Informarem de tots els canvis a les xarxes socials del festival.

Un espectacle de carrer altament dinàmic en el qual un duo de ballarins juga amb la dansa contemporània i les acrobàcies impossibles.

Aquesta peça de carrer per a tots els públics narra una història sobre els records i la presa de decisions que determinaran el nostre futur. El dinamisme d'aquest duo de ballarins i el joc de la dansa contemporània amb acrobàcies impossibles fan d'aquest espectacle una experiència de 360º per al públic de principi a fi.

Elelei neix el 2019 de la col·laboració entre els artistes Sabrina Gargano (Itàlia) i Rafa Jagat (València). Junts uneixen els seus propis recorreguts de dansa i teatre per crear el seu llenguatge disciplinari. Motivats per explicar històries, preguntant-se el perquè de les coses i per què poden ser assimilades pel públic, creen el 2020 el seu primer treball, A ciegas, premi Festival Mais Imaginarius de Portugal i premi del públic de la 35a International Choreographic Competition de Hannover.

A Barcelona aquest espectacle també es pot veure amb 'Young Blood' de Cía.Arnau Pérez i 'Blue Monday' d'Agnès Sales & Hector Plaza.

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic Zona Nord
12 març a les 12:00 h

Gratuït

Canvi d'ubicació

Esplugues

Pista coberta Parc Pou d'en Fèlix
13 març a les 17:00 h

Gratuït

Canvi d'ubicació