dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Catalina

Iniciativa Sexual Femenina

Compartir

Catalina és la primera peça del col·lectiu Iniciativa Sexual Femenina, que en aquest espectacle treballa sobre la repressió sexual que patim en la vida en general i en la dansa en particular, i les maneres de donar i rebre plaer.

Catalina no se’n va de festa: és una festa en si mateixa. Catalina es reinventa i aconsegueix, a força de petons ben i mal fets, que les altres rebentin. Davant del ‘Madame Bovary soc jo’, que no vol ni en pintura, Catalina declara ‘La rumba soc jo’, com Andrés Caicedo a la seva novel·la ¡Que viva la música!, que ens va ensenyar a llepar-nos els cabells, igual que Lectura fácil, de la nostra companya Cristina Morales, ens va ensenyar a clavar-nos el cantell de la taula. Catalina peca de dansa i de literatura, però expia la seva cultura amb la seva poca vergonya.”

El col·lectiu Iniciativa Sexual Femenina neix el 2017 al centre social autogestionat Can Vies, a Barcelona, amb el desig d’aproximar-se a una dansa contemporània des d’una perspectiva feminista, llibertària i antiacademicista. Està integrat per Élise Moreau (França, 1992), Elisa Keisanen (Finlàndia, 1988) i Cristina Morales (Espanya, 1985).

Aquest espectacle té una activitat relacionada que es pot consultar aquí.

Funcions previstes

Barcelona

La Caldera Les Corts
19 març a les 20:30 h
Funció cancel·lada
La Caldera Les Corts
20 març a les 20:30 h
Funció cancel·lada
La Caldera Les Corts
21 març a les 20:30 h
Funció cancel·lada