dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Chorus (Segona part del Díptico del desierto)

Gaston Core

Compartir

Aquesta peça ens convida, a través de la dansa, a fer un viatge entre el que és mitològic i el que és social, entre el que és fantàstic i l'actualitat, entre l'estètica clàssica i el moviment contemporani.

Chorus s'inspira en la tragèdia Les suplicants d'Èsquil, en la qual un grup de dones fuig de la seva terra a la recerca de la llibertat, enfrontant-se com a col·lectiu a un altre grup humà que haurà de decidir sobre la seva sort. A través de la desconstrucció de la dansa kathak, la peça recupera un tret arcaic de la tragèdia: el cor com a protagonista. Un viatge entre el que és mitològic i el que és social, entre el que és fantàstic i l'actualitat, entre l'estètica clàssica i el moviment contemporani.

Gaston Core és director escènic, dramaturg, gestor cultural, ballarí i actor, i ha estat el director de la Sala Hiroshima des del 2015. En aquesta peça inicia una col·laboració especial amb la companyia de dansa Shre-yashee Nag Company i Nupura Danse Center, amb l'objectiu d'indagar en l'essència expressiva de la dansa kathak.

El dissabte 19 de març, després de la presentació de The Very Last Northern White Rhino a l'Auditori de Sant Ildefons, s'organitzarà una trobada amb els dos intèrprets del projecte Díptico del desierto, Shreyashee Nag i Oulouy.

A Cornellà aquest espectacle també es pot veure amb 'MAPA' de Cía. Colectivo Glovo i 'UPPER Vol. 1' de Cia. Sebastián García Ferro.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Cornellà

Pl. de l’Església
20 març a les 12:00 h

Gratuït