dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

MAPA

Cía. Colectivo Glovo

Compartir

A través de la dansa contemporània, dos ballarins ens fan reflexionar sobre les fronteres que durant segles hem creat entre mons, països i persones.

Aquesta peça neix de la necessitat d'investigar, a través de la dansa, les fronteres i els moviments migratoris. Barreres frontereres que durant segles s'han creat separant mons, països i persones. Tots dos ballarins experimenten amb la distància (real i hipotètica), l'aproximació, l'allunyament, el poder i la revolta, compartint una mateixa premissa comuna: la impossibilitat de crear fronteres amb nosaltres mateixos.

El Colectivo Glovo, creat el 2016 per Esther Latorre (Espanya) i Hugo Pereira (Portugal), investiga constantment sobre noves expressions escèniques, alhora que busca aportar la seva llavor al teixit artístic de les comunitats, generant espais de col·laboració amb altres agrupacions i artistes, i creant sinergies entre creadors i intèrprets. Des de la seva fundació, ha recorregut països com Espanya, Portugal, Itàlia o Mèxic, entre altres. Amb aquesta peça ha rebut esments en festivals com a Curt in Dansa (Itàlia), La Espiral Contemporánea (Santander), el premi del públic en el Certamen Coreográfico Internacional de Solos i Duos Sólodos en Danza (Orense) i el primer premi en el Certamen Coreogràfic Internacional de Burgos & Nova York.

A Cornellà aquest espectacle també es pot veure amb 'Chorus' de Gaston Core i 'UPPER Vol. 1' de Cia.Sebastián García Ferro.

Funcions previstes

Cornellà

Pl. de l’Església
20 març a les 12:00 h

Gratuït