dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

CLINCH / Nunca bailaré solo

Àngel Duran / Iron Skulls Co

40 minuts

Gratuït

Compartir

CLINCH:
En boxa, el terme "clinch" fa referència al moment en què els dos lluitadors s’abracen i bloquegen fins que l’àrbitre els separa. CLINCH, l'espectacle, qüestiona els mandats de la masculinitat contemporània i com els homes se senten interpel·lats per altres homes per confirmar la seva virilitat i identitat.
El treball d'Àngel Duran explora la condició humana amb el llenguatge corporal i una aposta clara per la nova dramatúrgia. Influenciat per la filosofia i el teatre, l'artista navega entre la poesia del moviment i l’expressió emocional amb l’objectiu de connectar-se amb el públic i convidar-lo a conèixer el seu imaginari particular.

Nunca bailaré solo:
Com es pot expressar allò que és inexpressable? Es poden expressar amb moviment, amb dansa, els sentiments de pèrdua o d'esperança? Ho fa Diego Garrido en la seva última peça.
Diego Garrido és un artista que es va formar en breaking i altres danses urbanes a Barcelona, on ha estat cofundador de la companyia Iron Skulls. L'han vist actuar en països tan diversos com Alemanya, Anglaterra, els EUA, Àustria, Finlàndia, el Brasil, Mèxic o Panamà.

Torn A:
20 h Nunca bailaré solo
20:30 h CLINCH

Torn B:
20:30 h CLINCH
21:10 h Nunca bailaré solo

Fitxa artística

CLINCH:
Direcció i concepte:
Àngel Duran Interpretació: Yeinner Chicas, Àngel Duran BSO: Joan Borràs Disseny de llums:Elean Piscitilli Vestuari: Paula Ventura Producció executiva: ELCLIMAMOLA
Amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Festus Festival i Sólodos Costa Rica

Nunca bailaré solo:
Creació i interpretació:
Diego Garrido Textos: Alejandro Samaniego. Fotografia: Olga Segura Residència artística: Cal Gras
2021. Premi del públic, Certamen CDC4, Valladolid / 2022. Premi del públic i premi Creació Escenografia, Festival 15m2, Badalona. / 2023. Premi SóLODOS EN DANZA 2023, públic jove i Premio Gira Costa Rica 2024

Funcions previstes

L'Hospitalet

Can Trinxet
15 març a les 20:00 h
Can Trinxet
15 març a les 20:30 h