dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

CONFERÈNCIA BALLADA: Explica Dansa II – Una Conferència Ballada. Tendències d'ara

Toni Jodar

Compartir

El ballarí i “explicador de dansa” Toni Jodar ens parla la història recent de la dansa, dels seus mestres i les tendències més recents en una proposta entre la conferència i l’acció ballada.

Entre la conferència i l’acció ballada, Toni Jodar ens parla de la història recent, dels seus mestres i les tendències més recents. L’explicació passa pels referents de la dansa i dels moviments que han sacsejat els cossos al costat dels esdeveniments que han modificat el nostre món. Un canvi de paradigma en què multitud de tendències contribueixen a la fusió i a l’experimentació de noves formes, així com a la relectura de les tradicions.

Aquesta conferència ballada es proposa respondre a la pregunta del públic: I després de Pina, què? Com a continuació de la peça originària, Toni Jodar Explica Dansa Moderna i Contemporània.

Explica Dansa és un projecte per a la creació i la formació de públics codirigit per Beatriu Daniel i Toni Jodar. Ofereix eines clau de lectura per fer més accessible el coneixement dels llenguatges contemporanis, així com convidar a la reflexió i al debat sobre la dansa.

Activitats previstes

Barcelona

Centre Cívic Fort Pienc
18 març a les 18:30 h