dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Cronexiones

La Tacones

Compartir

Cronexiones (Improvisació cronometrada) busca la forma d'establir una nova comunicació entre públic i artistes: entre tots, es crea una peça irrepetible. Són una petita peça d’art efímer basada en el flamenc i la dansa espanyola.

Vol ser un espai de comunicació i reflexió sobre el fet artístic. Vol trencar la barrera de la forma i la concreció. Explora límits, però també transita per camins erràtics amb el risc de perdre-s’hi, però amb l’expectativa d’anar més enllà del fet prejutjat o de la peça preestablerta. Vol recuperar un espai de tranquil·litat i d'incomoditat a la vegada. Vol sentir el temps com una urgència, com una marca que arribarà i que potser no haurà satisfet la narrativa esperada: interromp i talla sensacions que, a la vegada, es viuen més intensament gràcies al seu caràcter efímer.

La Tacones com a centre referent del flamenc d'avantguarda que no renuncia a la tradició ni a la recerca i la transformació a través de la creació i la investigació. Treballa aquesta altra meitat de la dansa en què la forma passa a un segon pla i la presència, l'estar i la manera d'habitar el cos es converteixen en base indispensable per viure la dansa. L'interès per saber des d'on balles i no com balles com ideari del projecte.

Funcions previstes

Sant Cugat

Celler Modernista
19 març a les 12:00 h

Gratuït

Celler Modernista
19 març a les 18:00 h

Gratuït