dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Crowd

Gisèle Vienne

90 minuts

25 €

Compartir

Una peça inquietant per a quinze ballarins que fixa la mirada en el nostre costat més obscur.

Aquesta peça per a quinze ballarins és una meditació sobre l’amor i la violència dins d’una rave catàrtica, en què els joves s’abandonen a la música electrònica. Una peça inquietant que fixa la mirada en el nostre costat més obscur. “La intensitat de la música i l’emoció que uneix aquestes persones en aquest lloc creen una situació propícia per a una mena de muntanya russa emocional, o més específicament, un gran número de trastorns interrelacionats”, explica Vienne. Des de fa uns quants anys, l’artista s’interessa pel costat fosc de les persones i per la nostra necessitat de violència.

Gisèle Vienne és una coreògrafa, directora d’escena i artista plàstica francoaustríaca. Treballa habitualment amb l’escriptor Dennis Cooper i amb els músics Peter Rehberg i Stephen O’Malley. Al llarg dels últims vint anys ha fet diverses gires per Europa i les seves obres s’han representat amb freqüència a Àsia i a Amèrica. Ha exposat les seves fotografies a museus com el Whitney Museum of American Art de Nova York; el Centre Pompidou de París, i el Museo Nacional de Bellas Artes de Buenos Aires.

La companyia ofereix un col·loqui postfunció divendres, 17 de març, i un col·loqui prefunció dissabte, 18 de març, a les 19.00 h.

Fitxa artística

Concepció, coreografia i escenografia: Gisèle Vienne - Assistida per: Anja Röttgerkamp, Núria Guiu Sagarra - Dramatúrgia: Gisèle Vienne, Dennis Cooper - Interpretació: Philip Berlin, Marine Chesnais, Sylvain Decloitre, Sophie Demeyer, Vincent Dupuy, Massimo Fusco, Rehin Hollant, Oskar Landström, Theo Livesey, Katia Petrowick, Louise Perming, Jonathan Schatz, Henrietta Wallberg, Tyra Wigg (en alternança amb Lucas Bassereau, Núria Guiu Sagarra, Georges Labbat, Maya Masse, Linn Ragnarsson) - Selecció musical: Underground Resistance, KTL, Vapour Space, DJ Rolando, Drexciya, The Martian, Choice, Jeff Mills, Peter Rehberg, Manuel Göttsching, Sun Electric, Global Communication - Edició i selecció de la llista de reproducció: Peter Rehberg - Difusió de so: Stephen O’Malley - Enginyer de so: Adrien Michel - Il·luminació: Patrick Riou - Producció: DACM - Coproducció: Nanterre-Amandiers, Centre Dramatique National; Maillon, Théâtre de Strasbourg - Scène Européenne; Wiener Festwochen; manège, Scène Nationale - reims; Théâtre National de Bretagne; Centre Dramatique National Orléans/Loiret/Centre; La Filature, Scène Nationale - Mulhouse; BIT Teatergarasjen, Bergen - Hi dona suport: CCN2 - Centre Chorégraphique National de Grenoble i CND Centre National de la Danse

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors – Sala MAC
17 març a les 20:00 h
Mercat de les Flors – Sala MAC
18 març a les 20:00 h
Mercat de les Flors – Sala MAC
19 març a les 18:00 h