dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

CYBEREXORCISME

Núria Guiu

50 minuts

Gratuït

A partir de 10 anys

Compartir

Si ballar danses tradicionals està en desús, si ballar a les discoteques no va ser una opció en temps de la pandèmia, o si ballar als teatres és un privilegi al qual no tothom té accés, on ballem avui? Cyberexorcisme presenta les danses tik tok com un nou folklore o ritual digital i es pregunta: quines diferències hi ha entre compartir la dansa a través d'espais físics o virtuals? Com entenem i construïm vincles afectius i comunitat a distància?
Núria Guiu és coreògrafa i performer. Graduada a l’Institut del Teatre i ballarina de diverses companyies nacionals i internacionals, s’interessa des de 2012 per la relació cos-imatge-poder i digitalitat, que ha donat lloc als espectacles Likes, Spiritual Boyfriends, Futuralgia i Medium. L’any 2022 va rebre el Premi Nacional de Cultura pel seu llenguatge artístic i investigació al voltant del cos i entorn digital amb una mirada socioantropològica.

L'entrada és lliure, però cal fer reserva al web del Teatre Joventut.

Fitxa artística

Direcció: Núria Guiu - Coreografia: Núria Guiu, en col·laboració amb els/les intèrprets, Mauro Cyan, Berta Pascual, Francesco Palmitesta, Berta Martínez, Carlos G.Corchia - Assistència coreogràfica: Salva Sanchis, Glòria Ros - Disseny d’espai i vestuari: Lola Belles, Víctor Colmenero - Música i disseny de so: Daniel Moreno Roldán, Adrià Juan, Albert Tarrats - Coordinació tècnica: Adrià Juan - Producció: Ariadna Miquel - Coproducció: Mercat de les Flors, Graner fàbrica de creació, La Briqueterie – CDCN du Val-de-Marne, ICI – CCN Montpelliere. The Hessisches Staatsballett en context del Tanzplattform Rhein-Main / Amb el suport programa de l’OSIC, residències/mentories internacionals de l’Institut Ramon Llull i Festival Dansa València

Funcions previstes

L'Hospitalet

Centre d’Art Tecla Sala
2 març a les 12:00 h