dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Ecoica

Blanca Tolsá

Compartir

El primer treball en solitari de Blanca Tolsá explora, a través de la dansa contemporània, el diàleg constant entre els nostres desitjos i les nostres accions.

A través de la dansa contemporània, aquest espectacle investiga els orígens del desig que mou el cos per entendre per què les seves formes acaben responent a un imaginari comú. En aquest primer treball en solitari, la ballarina valenciana es qüestiona la seva inèrcia i desgrana cada detall, per així sortir de les seves convencions i explorar nous patrons de si mateixa. Un muntatge que convida el públic a fer un exercici de desconnexió temporal a través de la discontinuïtat, la mutació i la fantasia: un desdoblament de la realitat on el que és real i el que és irreal s'alineen i es distancien.

Blanca Tolsá, graduada pel Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre, va començar la seva trajectòria com a ballarina amb IT Dansa. Entre els seus projectes més destacats hi trobem Flamingos Cèl·lula#1 estrenada al Mercat de les Flors coreografiada per Albert Quesada; la peça Wu Wei de Raquel Klein per la qual va rebre el premi Butaca a millor ballarina el 2020; Moaré estrenat al Grec Festival i coreografiada per Ariadna Montfort, i la col·laboració amb la companyia italiana Zappalà. A partir del 2019, comença la seva pròpia recerca del llenguatge del cos i la veu. Ha estat resident de La Caldera el 2020, del Centre Cívic Barceloneta i de Roca Umbert i actualment col·labora també en projectes amb altres coreògrafs.

Activitat associada
Divendres 11 de març, a les 12.30h, activitat educativa adreçada a Instituts.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Sabadell

L'Estruch
12 març a les 20:00 h