dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

El amor brujo

Israel Galván

Un dels grans referents del flamenc actual, Israel Galván, s’enfronta a una partitura essencial de la música espanyola, El amor brujo de Manuel de Falla. Ho fa en solitari, sense orquestració, escenografia ni cos de ball, centrant-se en la vibració de les cordes d’un piano, en l’ànima de la veu trencada d’un cantaor. Per a Galván, el ball és transformació, i en el mestre Falla ha trobat la clau per transformar-se en un bailaor pur.

Innovador del flamenc, compta amb reconeixements com el Premi Nacional de Dansa 2005 del Ministeri de Cultura i la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts 2012. Israel Galván ha col·laborat amb artistes com Enrique Morente, Sol Picó, Manuela Carrasco, Miguel Poveda o Joan Albert Amargós. És artista associat del Théâtre de la Ville de Paris i Teatros del Canal a Madrid.

Horaris espectacles

Badalona

Teatre Zorrilla
16 març a les 21:00h

Fitxa tècnica

Preu
De 15 a 22 €
Durada
60 minuts
Producció
Israel Galván Company
Coproducció
DANSA · Quinzena metropolitana, Teatros del Canal, Festival de Jerez, Maison de la musique de Nanterre / Scène conventionnée, MA scène nationale - Pays de Montbéliard
Direcció, coreografia i interpretació
Israel Galván
Cante
David Lagos
Piano
Alejandro Rojas-Marcos
Música
Manuel de Falla
Assessorament musical
Pedro G. Romero
Assistent de direcció
Balbi Parra
Espai escènic i direcció tècnica
Pablo Pujol
Disseny d’il·luminació
Rubén Camacho
Disseny de so
Pedro León
Vestuari i caracterització
Nino Laisné
Productora delegada
Carole Fierz
Coordinadora de producció
Pilar López
Consultor de producció
Dietrich Grosse

Galeria d'imatges