dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

esberlar

L'atapeïda

40 minuts

Gratuït

Compartir

El moviment i el teatre físic ens condueixen per la història de tres personatges que ens parlaran en clau d'humor sobre els límits que ens imposen, però sobretot els que ens imposem nosaltres mateixes.

esberlar utilitza el moviment i el teatre físic per conduir-nos a través d'imatges d'inestabilitat, ensorrament i reconstrucció. Tres personatges ens parlaran en clau d'humor sobre els límits que ens imposen, però sobretot els que ens imposem nosaltres mateixes. Un viatge físic i gestual guiat per les emocions del trencament.

L'atapeïda treballa les fronteres del moviment i el teatre físic. Enfocada a crear peces de carrer per a tots els públics, es troba sota la mirada artística d'Elena Lalucat.

Fitxa artística

Autoria: Elena Lalucat, David Maqueda, Pino Steiner i Alma Steiner - Direcció: David Maqueda - Autoria/Direcció musical: Mon Joan Tiquat - Interpretació: Pino Steiner, Alma Steiner i Elena Lalucat - Escenografia: Francesc Serra Vila - Audiovisual: Marc Costa - - Disseny gràfic: Marina Bordoy - Vestuari: Aina Crespí - Fotografia: Luca Rocchi / nuovatecnica - Col·laboració artística: Sandra Monfort, Clara Fiol i Bob Gonzales - Coproducció: Danseu Festival, Eima Creació i Fes Plus Chapeau

Funcions previstes

Esplugues

Pista coberta Parc Pou d'en Fèlix
19 març a les 18:30 h

Gratuït