dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Flamingos

Albert Quesada

Compartir

CÈL·LULA#1

En la seva nova creació, Albert Quesada es capbussa en el món del flamenc per traspassar-ne els estereotips des d’una mirada contemporània. El flamenc serveix a Quesada com a mirall, per inspirar-lo i fer-lo entendre com una manera d’entendre el cant, la música i la dansa en com una manera d’entendre el cant, la música i la dansa s’ha desenvolupat a través de tantes cultures i regions. El viatge començarà en els nostres propis cossos, en la nostra història individual com a ballarins, en què ens ha format, què ens apassiona i de quina manera es pot compartir. Quin és el nostre propi flamenc, afegeix el coreògraf.

Treball sorgit de CÈL·LULA, projecte del Mercat de les Flors orientat a permetre el creixement i desenvolupament de professionals a través de laboratoris de formació, pràctiques de creació compartides i produccions.

Ballarí i coreògraf, Albert Quesada es va formar a MDT (Amsterdam) i PARTS (Brussel·les) després d’estudiar filosofia i enginyeria multimèdia a Barcelona. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions i la seva traducció en a la coreografia se situa en eal cor del seu treball creatiu. És col·laborador habitual de Thomas Hauert i porta a terme projectes artístics i educatius amb la companyia ACME.

Programació del Mercat de les Flors.

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
21 març a les 20:00 h
Mercat de les Flors
22 març a les 20:00 h
Mercat de les Flors
23 març a les 20:00 h
Mercat de les Flors
24 març a les 18:00 h