dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Gargots / D-Construction

Adrián Vega / Cie. Dyptik

15 minuts / 35 minuts

Gratuït

Tots els públics

Compartir

Gargots:
Dansa i música electrònica són la matèria primera per a una peça de dansa performativa que utilitza la tecnologia i que genera amb ella un metallenguatge a partir del moviment. El resultat són un seguit de metàfores visuals que neixen a partir del caràcter abstracte dels gargots i que aconsegueixen generar espais sonors digitals mitjançant la dansa. Una mostra de post hip-hop que barreja els llenguatges de la dansa contemporània, del flamenc i de les danses urbanes, i que és capaç de crear espais a partir de danses en silenci.
Adrián Vega és un coreògraf graduat per l’Institut del Teatre i professor convidat del Conservatori Professional de Dansa de Barcelona. Artista post hip-hop, treballa des de la dansa i la sonoritat. Hibrida llenguatges coreogràfics diversos per tal de crear patrons d’improvisació i composició instantània.

Transmissió Artèries:
Marina Pravkina presenta una acció creada, interpretada i ballada en col·laboració amb l’alumnat de l’escola Tribu Urbana Center.

D-Construction:
Sis ballarins experimenten l'alliberament de la ment mitjançant el moviment. Al mig d’un pati, una bastida metàl·lica els engabia, els protegeix i els allibera al mateix temps. Fusionant-se en un sol grup, creen una entitat més forta; trencant-se, afirmen la seva singularitat...
D-Construction connecta, inspira i destrueix per crear alguna cosa nova. Amb un ritme potent, enèrgic, i un toc oriental, aquesta creació de Souhail Marchiche i Mehdi Meghari, la parella fundadora de Cie. Dyptik, explora temes com la identitat i, molt especialment, la revolta. Dyptik desenvolupa igualment projectes comunitaris i, des del 2014, el festival de dansa Hip-Hop TRAX.

L'espectacle D-Construction se suspèn a causa de la pluja, però la resta d'activitats es desenvolupen a cobert, tal com estava previst.

Activitat relacionada

Fitxa artística

Gargots:
Coreografia, interpretació i direcció:
Adrián Vega - Acompanyament coreogràfic: Marina Pravkina - Dídac Gilabert

Transmissió Artèries:
Marina Pravkina amb Júlia Oliveras Sancho, Laia Rodríguez Vila, Ariadna Ayala Jarillo, Erik Casillas Martínez, Maria Domínguez Adalid, Alèxia Haro López, Luis Espinoza, Ainara González Álvarez, Maricarmen Espejo Duran

D-Construction:
Direcció artística i coreografia:
Souhail Marchiche, Mehdi Meghari Intèrprets: Karym Zoubert, Silvia Addiego Mobilio, Nino Rouvreau, Alizée Brule, Mohamed Makhlouf, Beatrice Mognol, Emilie Tarpin-Lyonnet Disseny de so: Patrick De Oliveira Disseny de llums: Richard Gratas Escenografia: Bertrand Nodet Tècnics: Rémi Selles, Emilie Tarpin-Lyonnet, Sylvain Gras

Funcions previstes

Badalona

Centre Cultural l'Escorxador
9 març a les 12:15 h

Gratuït