dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Hacemos como que bailamos

UNAIUNA

Compartir

Un viatge sensorial a través de cinc intèrprets que anhelen la desinhibició, la música, el ritme, la dansa sense estigmes, el ball com a subversió.

Aquesta peça és el resultat d’una investigació al voltant del plaer de ballar. Un viatge sensorial a través de cinc intèrprets que anhelen la desinhibició, la música, el ritme. Un combinat d'hormones i sentiments que imiten la dansa, al mateix temps que se’n burlen. El ball com a subversió, la revolta dels cossos ensinistrats, encotillats, endormiscats, rendits, exhausts de quotidianitat, de responsabilitat, de vida adulta, de normalitat.

UNAIUNA neix de les inquietuds artístiques de Laura Lliteras i Marina Fullana. Després d'estudiar dansa clàssica a Mallorca, dansa contemporània i coreografia a l'Institut del Teatre i formar part de la jove companyia IT Dansa, decideixen crear el seu propi projecte artístic, elaborant un discurs que, des d’un profund respecte a la seva formació acadèmica, combinen amb l’humor de desaprendre, amb un to fresc i irònic de la realitat.

La companyia oferirà un col·loqui postfunció el dissabte 26 de març.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
26 març a les 20:00 h
SAT! Sant Andreu Teatre
27 març a les 18:30 h