dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

HAPPY EVERYTHING / A Rienda Suelta

Agnés Sales / Cia. Du’K’tO

60 minuts

Gratuït

A partir de 7 anys

Compartir

HAPPY EVERYTHING:
Què és la felicitat? La paraula forma part del nostre imaginari cultural, és present de manera contant en les nostres vides i és estrany el dia que no la sentim, hi pensem o fins i tot la pronunciem. Happy Everything indaga en el concepte de la felicitat i en d'altres que hi tenen a veure en el món d'avui: les festivitats, la comercialització i, en definitiva, la indústria generada al seu voltant. Danses urbanes, dansa contemporània i teatralitat són elements centrals de la proposta.
Agnés Sales i Héctor Plaza van començar a treballar plegats el 2014, quan van trobar punts en comú entre els seus bagatges corporals i van establir una connexió íntima, visceral i minimalista d'escolta recíproca. Els seus espectacls s'enfoquen en la importància del gest i les intencions del moviment i transcorren en espais sobris amb una forta càrrega emocional.

Transmissió Artèries:
El coreògraf Héctor Plaza ens presenta una acció coreogràfica creada, interpretada i ballada en col·laboració amb l’alumnat de l'Escola Varium de Barcelona.

A Rienda Suelta:
A Rienda Suelta és deixar-se dur sense posar resistència; és fer volar la imaginació a través del joc i del record, i gaudir-ne de manera col·lectiva. Són tres amics que es diverteixen entre ells i amb el públic, expressant-se amb un llenguatge acrobàtic, ballat i en clau d'humor.
Du’K’tO és una companyia catalanobalear dedicada a la creació i la producció d'espectacles de circ i dansa contemporània. Des del 2015, la formació desenvolupa un llenguatge escènic basat en el moviment acrobàtic i en la seva fusió amb la dansa, que ha donat lloc als espectacles In-Confort (2017), Cafuné (2018), Lume (2021) i aquest A Rienda Suelta (2023).

ATENCIÓ: L'espectacle, que inicialment s'oferia a les 12 h, s'ha endarrerit una hora a causa de la pluja.

Fitxa artística

HAPPY EVERYTHING:
Direcció i coreografia:
Agnés Sales, Héctor Plaza - Interpretació: Agnés Sales - Música: Genaro Cibils - Suport a la creació: Hop Festival i Auditori de Sant Martí

Transmissió Artèries:
Direcció: Héctor Plaza Mirada artística: Agnés Sala Coreografia: Héctor Plaza i estudiants de Varium: Aida Carretero, Aina Paris Matesanz, Alice Clairet, Arjuna Premamayi Beckwith Ball, Capucine Cargou Carme, Eva Gosselin-Barthélemy, Fantine Lacote, Inès Cointepas, Inti Franc-Régis, Iván González Gómez, Joana Torner Cerdà, Lina Planès, Lucas Girard, Maëlis Kieken, Margot Arroyo Bousquet, Marina Vila Masgrau, Mila Heulin, Pepote Cavaller Pedrosa i Sophie Esmeralda Winkler

A Rienda Suelta:
Idea original i producció:
Cia. Du’K’tO - Direcció artística: Lucio A. Baglivo - Mirada externa coreogràfica: Laia Santanach - Composició musical: Pol Jubany - Intèrprets: Adrián Pérez, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer - Material audiovisual: Raúl Cavero Garrido - Col·laboradors: Cronopis Espai de Circ a Mataró (CAT), Centre d’Investigació Escènica (IB), Teatre Principal (IB), Fira de Circ al Carrer (CAT), Societat Cultural Sant Jaume (CAT) i Aula de Teatre (CAT) - Amb el suport de: Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) i Institut d’Estudis Baleàrics (IB) - Reconeixements: “Premis Espai l'Amistat a la Creació Artística” de Premià de Mar i “Premi del Públic Lola Casademont” de la Fira de Circ al Carrer

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic la Teixonera (Cobertura Ronda de Dalt-Avinguda Jordà)
3 març a les 13:00 h

Gratuït