dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

INDALA

DAVID VENTO DANCE THEATRE

Compartir

En la premiada peça INDALA tres ballarins conjuminen dansa, teatre físic i circ per construir una peça que, tot manipulant arcs metàl·lics i rodes Cyr, descobreix l'ésser humà primitiu i contemporani.

INDALA proposa un recorregut escènic en el qual es descobreix l'ésser humà en les seves formes primitives i contemporànies, la influència dels ritus en la transmissió de missatges de caràcter social i com aquests constitueixen una defensa instintiva del mateix ésser enfront del desenvolupament unilateral de la intel·ligència i el seu influx antisocial.

Amb el breakdance com a base, DAVID VENTO DANCE THEATRE és una companyia multidisciplinària que conjumina dansa, teatre físic i circ. David Vento ja havia format part de companyies de dansa urbana com Dani Panullo Dance Co. o Circle of Trust i d'elencs de companyies de diferents estils de dansa. També havia participat en el programa de creació artística "Watermill Summer Program: a laboratory for performance", al The Watermill Center, Nova York, on va començar a treballar amb el director, escenògraf i dramaturg Robert Wilson. David Vento decideix crear la seva pròpia companyia després de rebre el 2018 el 1r premi de l'Urban Facyl i el 1r premi al Certamen de Joves Creadors de Madrid per la seva peça INDALA. El 2020 rep el Premi al Millor Espectacle de Nit per la seva peça Neanderthal.

Les funcions de l'espectacle al Centre Cívic Trinitat Vella i Centre Cívic Fort Pienc de Barcelona són gratuïtes amb reserva prèvia i duren 25 minuts.

Al Centre Trinitat Vella, l'espectacle INDALA de DAVID VENTO DANCE THEATRE està inclòs en un programa doble amb l'espectacle Roges de la Companyia miquelbarcelona​, amb una única reserva d'entrada per a tots dos espectacles.

Al Centre Cívic Fort Pienc, l'espectacle INDALA de DAVID VENTO DANCE THEATRE està inclòs en un programa doble amb l'espectacle Echoes de la CIA MOVEO, amb una única reserva d'entrada per a tots dos espectacles.

La funció a La Caldereria. La Postindustrial Zona Creativa de Cornellà és a l'exterior, dura 15 minuts i és gratuïta amb reserva prèvia.

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic Trinitat Vella  - Plaça Trinitat
6 març a les 11:30 h
Centre Cívic Trinitat Vella  - Plaça Trinitat
6 març a les 13:00 h
Centre Cívic Fort Pienc
19 març a les 19:00 h

Cornellà

La Caldereria. La Postindustrial Zona Creativa - Exteriors
7 març a les 12:00 h

L'Hospitalet

Centre Cultural La Bòbila
12 març a les 18:30 h