dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

La Banda / OTEMPODIZ

OtraDanza / ERTZA

70 minuts

Gratuït

Compartir

La Banda és una família nòmada i caòtica formada per cinc divertits personatges que faran gaudir grans i petits; i Otempodiz és el resultat d’un projecte d’intercanvi i creació artística entre Euskadi i Moçambic que mostra el poder de la dansa per viure el temps en un present absolut.

Aquest espectacle requereix un petit desplaçament.

"La Banda", OtraDanza


La Banda és una família nòmada i caòtica. Cinc personatges divertits, molt diferents i diversos entre si, però que es complementen a la perfecció, es troben, treballen units, es diverteixen, comparteixen coneixement i experiència. Una peça que retrata el treball en equip, reivindicant un espai per compartir, trobant el sentit d'estar, viure i conviure, des de petit. Un espectacle ple d’humor, dansa i amb tocs circenses en què aprendrem el valor de compartir, connectar, adaptar-se i reinventar-se en equip.

OtraDanza, fundada per Asun Noales el 2007, desenvolupa un segell molt personal en les seves produccions escèniques, des d'un llenguatge físic i poètic i una posada en escena acurada. El seu repertori està compost per una diversitat de projectes i formats que abasten un ampli espectre, abordant temàtiques innovadores i compromeses socialment. Els treballs d'Asun Noales han rebut diferents guardons, entre els quals hi ha premis de les AE valencianes i premis MAX.

Fitxa artística

Direcció artística i coreografia: Asun Noales - Autoria / direcció escènica: Asun Noales i Lucas Escobedo - Autoria / direcció musical: Raquel Molano - Producció i enginyeria musical: Óscar Guzmán - Enregistrament en estudi: Raquel Molano, Óscar Guzmán, Toni Mateos i Miguel Ángel Varela - Dramatúrgia: Lucas Escobedo - Interpretació: Jorge Castro, Anna Sagrera/Dahiana Betancourt, Marta Santacatalina, Carla Sisteré i Aaron Vázquez/Sebastián Rowinsky - Ajudantia de direcció: Carmela García - Escenografia: Luis Crespo - Vestuari: Ana Esteban - Fotografia: Germán Antón - Producció: OtraDanza

"OTEMPODIZ", ERTZA


A Occident, el temps es mesura, es compra, es ven, es planifica i s’organitza... però gairebé sempre es fa curt. En canvi, a l’Àfrica el temps es viu, se'n té, es fa, és un bé que no falta gairebé mai. Otempodiz és el resultat d’un projecte d’intercanvi i creació artística entre Euskadi i Moçambic que mostra el poder de la dansa per viure el temps en un present absolut.

ERTZA neix el 2004 sota la direcció del ballarí i coreògraf Asier Zabaleta, amb l’objectiu d’obrir un nou espai de creació coreogràfica sense lligams ni convencionalismes, creant projectes en col·laboració amb artistes d’altres disciplines. Les seves obres plantegen qüestions sobre les contradiccions humanes i socials i conviden el públic a reflexionar sobre temes d’actualitat. ERTZA ha presentat els seus treballs en països com: Xina, Filipines, Brasil, Perú, Costa Rica, El Salvador, Mèxic, Israel, Rússia, Lituània, Luxemburg, Suïssa, Alemanya, França, Itàlia, Grècia, Polònia, Moçambic, Portugal i Espanya.

Fitxa artística

Autoria, direcció i fotografia: Asier Zabaleta - Interpretació: Fenias Nhumaio i Deissane Machava - Producció/acompanyament: ERTZA SORKUNTZA ARTISTIKOA S.L - Suport: Ambaixada d’Espanya a Moçambic – Cooperació Espanyola (AECID), Gipuzkoako Dantzagunea (Diputació Foral de Guipúscoa), Festival ATLANTIKALDIA

Funcions previstes

Sant Cugat

Parc Ramon Barnils + Plaça de l’U d’octubre
18 març a les 18:00 h

Gratuït