dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

La set i la revolució

OSSOCLUB

Compartir

Un espectacle sobre l’amistat, la ràbia i la tendresa on quatre homes madurs –Piero Steiner, Andrés Corchero, Pep Ramis i Enric Ases– ens mostren el nen, el vell i el boig que porten dintre.

Piero Steiner, Andrés Corchero, Pep Ramis i Enric Ases signen i interpreten aquesta peça poètica, tragicòmica i esquerpa que convida a reflexionar sobre sentiments que a tots ens remouen: l’esperança, la decepció, la necessitat de lluitar o de rendir-se, els somnis revolucionaris i la realitat implacable. Un espectacle sobre l’amistat, la ràbia i la tendresa on quatre homes madurs ens mostren el nen, el vell i el boig que porten dintre. Quatre homes de la mateixa edat, de la mateixa alçada i amb un mateix objectiu: la recerca d’un llenguatge comú que els permeti arribar d’una manera directa a l’espectador.

Aquests singulars creadors es coneixen des de fa molts anys. Cada un d’ells fa temps que investiga sobre noves maneres de crear, on el moviment, la paraula i els espais sonors i físics configuren paisatges d’una gran potència emocional i poètica. A la tardor del 2017 van decidir associar-se, sota el nom d’OSSOCLUB, per posar en comú les seves particulars maneres de fer, la seva mirada sobre el teatre, el moviment i l’escena. María Muñoz (de Mal Pelo) els ha acompanyat, en aquesta aventura, en la dramatúrgia i en la direcció.

La companyia oferirà un col·loqui postfunció el 12 de març.

L’integrant de la companyia OSSOCLUB Enric Ases, proposa el taller “Processos de creació en col·lectiu. Meravelles i horrors” obert a professionals de les arts escèniques, amb l'objectiu de donar eines pràctiques per enfocar un treball en col·lectiu.

Funcions previstes

Santa Coloma

Teatre Sagarra
12 març a les 19:00 h
Entrades exhaurides