dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Las cosas se mueven pero no dicen nada

Poliana Lima

75 minuts

16 €

Compartir

Construïda a partir de la sonoritat del cos de les ballarines, aquesta peça de dansa sobre les idees de permanència i insistència està interpretada només per dones.

Aquesta peça de dansa sobre les idees de permanència i insistència està interpretada només per dones i construïda a partir de la sonoritat del cos de les ballarines. Evoca els processos de transformació i repetició de la natura, sense fer referència a la figuració a escena. El moviment en el cos de les ballarines, dels seus braços llançats amb violència i descontrol, com a columnes que s’agiten en nombroses direccions, produeixen sons, i es desplega així una poètica de cossos que resisteixen dempeus, un cos col·lectiu de dones que mostra la seva resiliència ancestral com a forma d’estar en el món.

La brasilera Poliana Lima és coreògrafa, ballarina i docent resident a Madrid. L’any 2011 realitza la seva primera creació, la peça curta Palo en la rueda. Un any més tard, comença a col·laborar amb la coreògrafa lituana Ugne Dievaityte, amb peces que recorren diversos festivals nacionals i internacionals. Artista associada del Centro Conde Duque de Madrid, Poliana Lima és l’artista d’Espanya d’Aerowaves 20/21. La seva darrera peça, Las cosas se mueven pero no dicen nada, es veurà al Festival Días de Dança, a Oporto, i a França, al Centre National de la Danse, a París.

Activitat associada:

La companyia ofereix un col·loqui postfunció divendres, 10 de març.

Fitxa artística

Idea, coreografia i direcció: Poliana Lima - Ajudantia direcció: Lucas Condró - Interpretació: Clàudia Bosch, Laura Cardona, Ada Continente, Carla Diego, Natalia Fernandes, Cris Manso, Danielle Mesquita, Clara Pampyn, Almudena Pérez, Isabela Rossi, Maddi Ruiz de Loizaga, Ainhoa Uzandizaga - Disseny de llums: Carlos Marquerie - Disseny de so: Arne Bock - Disseny de vestuari: Anaïs Zebrowski - Assistent de vestuari: Diego Carrasco Pulido - Audiovisuals: Álvaro Gomez Pidal, Alexis Delgado Búrdalo - Premsa: Cultproject - Producció: Isabella Lima - Coordinació tècnica: Cristina Bolívar - Coproducció: Teatros del Canal de Madrid; Teatro Municipal do Porto, DDD - Festival Dias da Dança, CND/Pantin, Porosus Fonds de Dotation

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
9 març a les 20:00 h
Mercat de les Flors
10 març a les 19:30 h
Mercat de les Flors
11 març a les 19:30 h