dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Los Perros / FAKE YOU

Led Silhouette + Marcos Morau / Clàudia Mirambell

60 minuts

Gratuït

Compartir

Dos intèrprets transformen els seus cossos a través de la dansa emulant els moviments dels gossos i mostrant la capacitat de resistència de l’animal davant qualsevol adversitat, i una declaració d’amor a la còpia imperfecta, en què els gestos es repeteixen i es resignifiquen eternament generant un ritual shanzhai

"Los Perros", Led Silhouette + Marcos Morau


Dos intèrprets utilitzen el seu cos com si fossin gossos ambulants sense amo. Es transformen en un ball compartint alegria, però també dolor, caient i aixecant-se, rebel·lant-se a través de l’amor, la generositat i el compromís. Una peça plena de simbolisme que proposa assolir un estat de resistència, en el qual veurem com els components del duo superen junts la violència i el deteriorament.
 
Martxel Rodríguez i Jon López dirigeixen Led Silhouette, un col·lectiu creatiu d’artistes formats en diferents disciplines de la dansa i influïts per l’art contemporani, paral·lelament a la seva activitat a la companyia La Veronal. Els seus treballs han tingut cabuda en festivals i circuits com Madrid en Danza, Temporada Alta, Escena Patrimonio, Festival Quincena de Dança Almada a Portugal, Festival Internazional Nuova Danza a Itàlia, Platea, Danza Escena o Programa.cat.

Fitxa artística

Autoria i producció: Led Silhouette - Direcció: Marcos Morau - Autoria / direcció musical: Juan Cristóbal Saavedra - Coreografia: Marcos Morau en col·laboració amb els intèrprets - Interpretació: Jon López i Martxel Rodríguez - Ajudantia de direcció i audiovisual: Marina Rodríguez - Escenografia: David Pascual - Vestuari: Iñaki Cobos - Disseny d’il·luminació: Andoni Mendizabal - Equip tècnic: Andoni Mendizabal i Iñaki Iriarte - Fotografia: Irantzu Pastor - Col·laboració artística: Verde Prato - Distribució: Monicadegira, Mònica Garcia Gené - Suport: Programa DNA del Departament de Cultura del Govern de Navarra i INNOVA Cultural de la Fundació Caja Navarra - Fundació "La Caixa"

"FAKE YOU" de Clàudia Mirambell


Una declaració d’amor a la marca blanca, a la còpia imperfecta. El color blanc de la posada en escena promet puresa i neutralitat, però els cossos tenyeixen l’atmosfera de símbols. FAKE YOU és un ritual pagà shanzhai i probablement inútil, en què els gestos i moviments es resignifiquen eternament, generant una repetició que s’aboca progressivament a l’error i que acaba fent visible els detalls que converteixen cada cos en únic.

Clàudia Mirambell, coreògrafa i arquitecta, s’inclina cap a la creació multidisciplinària a través de les arts escèniques i performàtiques, explorant diferents formats que engloben cos, espai, arts plàstiques i text. El seu treball, inspirat pel potencial de l’absurd i dels detalls aparentment banals, però amb una base d’anàlisis i precisió, explora els decalatges, les ambivalències i el fora de context per tal d’erradicar la inèrcia perceptiva. Treballa en creacions pròpies i també forma part del col·lectiu Eléctrico 28.

Coproducció
Coproducció Dansa Metropolitana

Fitxa artística

Autoria i direcció: Clàudia Mirambell - Autoria / Direcció musical: Dabú - Interpretació: Uxía Pérez Dios i Clàudia Mirambell Adroher - Escenografia i disseny d’il·luminació: Sergi Cerdan - Audiovisual: Marc Costa - Vestuari: Sergi Cerdan i Clàudia Mirambell - Fotografia: Marc Costa - Coproducció: Dansa Metropolitana - Agraïments: Konvent, Elena Lalucat, Carla Sisteré

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic Barceloneta
18 març a les 19:30 h

Gratuït