dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Macarron Power

Sol Picó

75 minuts

General: 10 € / Amic: 7 €

Compartir

El món dels superherois serveix d’inspiració per a la nova creació de Sol Picó, que reflexiona sobre la immigració vista amb els ulls d’un nen.

El món dels superherois serveix d’inspiració per a la nova creació de Sol Picó, que reflexiona sobre la immigració vista amb els ulls d’una nena, que ens explica la seva història. Amb música en directe, aquest espectacle mostra les vicissituds i dificultats que els nostres herois i heroïnes, nens i nenes migrants, han de superar al llarg del seu viatge, així com els aliats i amics que es troben pel camí. El públic té l'oportunitat de veure de primera mà com es forja un espectacle, construït en viu i en directe entre els ballarins professionals i els assistents, que participen activament, ja sigui a l’escenari o des de la seva butaca, en un procés de creació “exprés”.

Sol Picó és una ballarina i coreògrafa amb formació de dansa espanyola, clàssica i contemporània que combina en les seves produccions diferents tècniques i llenguatges de manera trencadora. El 1993 crea la Companyia Sol Picó, amb la qual s’ha convertit en una de les coreògrafes i ballarines més heterodoxes de l’escena contemporània espanyola. Ha estat guardonada amb nombrosos premis. En el seu palmarès té més de deu premis Max, el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (2004), el premi Ciutat de Barcelona de Dansa (2015), el Premi Nacional de Dansa (2016) i la Creu de Sant Jordi (2020).

Fitxa artística

Direcció i coreografia: Sol Picó - Direcció musical: Mireia Tejero - Assistència dramatúrgica: Víctor Borràs Gasch - Interpretació musical: Rai Jiménez Tejero i Mireia Tejero - Ballarins: Carlos Fernández, Ana F. Melero, Xián Martínez, Encarni Sánchez - Disseny d’il·luminació: Sylvia Kuchinow - Video: Erol Ileri Llordella - Il·lustracions: Iván McGill i Pablo Saulo - Vestuari: Victoriano Simón - Producció executiva: Núria Aguiló i Pia Mazuela - Agraïments: Andreu Domingo, Terrassa Arts Escèniques i Atrium de Viladecans - Espectacle produït per Sol Picó cia de dansa

Funcions previstes

Viladecans

Atrium Viladecans
25 març a les 20:00 h