dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Me quiten lo bailao / esberlar

Guille Vidal-Ribas + Jose Manuel Álvarez / L'atapeïda

65 minuts

Gratuït

Compartir

Dones de diferents generacions s’uneixen en un ritual de ball comunitari i compartit per fer valer l’escolta col·lectiva, i el moviment i el teatre físic ens condueixen per la història de tres personatges que ens parlaran en clau d'humor sobre els límits que ens imposen, però sobretot els que ens imposem nosaltres mateixes.

Aquest espectacle requereix un petit desplaçament.

"Me quiten lo bailao" de Guille Vidal-Ribas + Jose Manuel Álvarez


Tres grups de dones de diferents generacions es reuneixen paral·lelament per escoltar una cançó de Martirio i posar en comú experiències individuals. Aquest ha estat el punt de partida per a la creació de Me quiten lo bailao, on cada grup ha donat cos i caràcter a una partitura proposada pels coreògrafs Guille Vidal-Ribas i Jose Manuel Álvarez. El resultat és un ritual compartit que reivindica els cossos i el ball com a irrenunciables, i que posa de manifest la urgència de l’escolta.

Aquest espectacle requereix d’un petit desplaçament

Els coreògrafs Guille Vidal-Ribas i Jose Manuel Álvarez es retroben una dècada després d’haver col·laborat, en un treball conjunt de dansa participativa intergeneracional. Desdibuixant els límits de les seves disciplines de referència, les danses urbanes i el flamenc, exploraran els seus punts en comú com a formes de dansa de la comunitat. En escena, tres col·lectius d’artistes no professionals de l’Hospitalet, Badalona i Sant Cugat, que han participat en el procés de creació.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Guille Vidal-Ribas, Jose Manuel Álvarez - Autoria / direcció musical: Compositors diversos, Carlos Cuenca - Interpretació: Col·lectiu de dones intergeneracional de l’Hospitalet, Sant Cugat i Badalona - Ajudantia de direcció: Marta Piñol - Producció/acompanyament: Flamenco Projects - Agraïments: Als equips de referència de Dansa Metropolitana a les ciutats de l’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat i Badalona.

"esberlar", L'atapeïda


esberlar utilitza el moviment i el teatre físic per conduir-nos a través d'imatges d'inestabilitat, ensorrament i reconstrucció. Tres personatges ens parlaran en clau d'humor sobre els límits que ens imposen, però sobretot els que ens imposem nosaltres mateixes. Un viatge físic i gestual guiat per les emocions del trencament.

Aquest espectacle requereix d’un petit desplaçament

L'atapeïda treballa les fronteres del moviment i el teatre físic. Enfocada a crear peces de carrer per a
tots els públics, es troba sota la mirada artística d'Elena Lalucat.

Fitxa artística

Autoria: Elena Lalucat, David Maqueda, Pino Steiner i Alma Steiner - Direcció: David Maqueda - Autoria/Direcció musical: Mon Joan Tiquat - Interpretació: Pino Steiner, Alma Steiner i Elena Lalucat - Escenografia: Francesc Serra Vila - Audiovisual: Marc Costa

Funcions previstes

Sant Cugat

Pistes de bàsquet del Parc Central + Parc Ramón Barnils
25 març a les 18:00 h

Gratuït