dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Oscyl

Héla Fattoumi i Éric Lamoureux

Compartir

Titelles autònoms que donaran la rèplica als humans: aquesta combinació de dansa contemporània i arts plàstiques configura una peça creada per explorar la relació amb l’altre, amb l’alteritat. Les escultures són de mida humana i s’anomenen oscils per la seva capacitat d’oscil·lar amb els ballarins.

Veurem l’espectacle en dos formats i espais diferents: el 20 de març a la sala OM del Mercat de les Flors i el 21 de març es presentarà Oscyl Variation, la versió de carrer de l’espectacle per a públic familiar, davant mateix del Mercat de les Flors en una sessió oberta al públic.

A partir del 1990, les creacions dels coreògrafs Héla Fattoumi i Éric Lamoureux han rebut reconeixement internacional. Des del març del 2015, tots dos dirigeixen el Centre chorégraphique de Franche-Comté a Belfort, on van crear el projecte VIADANSE, que té com a objectiu la circulació de projectes i la construcció de xarxes, a més d’estudiar fórmules de reinventar la relació amb el públic.

Aquest espectacle inclou diverses activitats relacionades que pots consultar a la secció d’altres activitats de la web.

Programació del Mercat de les Flors

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
20 març a les 20:00 h
Funció cancel·lada