dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Parallel Ways

FUSE by Messcellany + Homeland Dance Company

Compartir

Dos projectes de dansa, interpretació i multimèdia es fusionen per reflexionar sobre les infinites possibilitats que poden tenir les nostres decisions.

Quantes opcions tenim? Quina decisió prendre? Quin és el millor camí que puc triar? Parallel Ways és la unió de dos projectes de dansa i multimèdia que reflexionen sobre les infinites possibilitats que poden tenir les nostres decisions i sobre quins camins es poden obrir al llarg de la nostra vida. A través de dansa i moviment corporal, música i projecció visual en un gran ciclorama de fons, l’espectacle escenifica diverses històries paral·leles de diferents persones. Una separació entre amics, una relació tòxica, sortir d'una situació difícil, emigrar perquè no queda cap més remei, les relacions de dependència, la cerca de segones oportunitats, etc.

FUSE by Messcellany és una companyia artística multidisciplinària especialitzada en el desenvolupament de produccions escèniques i art multimèdia de manera autosuficient. En aquest projecte, col·labora amb l’equip creatiu de Homeland Dance Company per aportar aquestes eines i cercar un llenguatge escènic intens junts.

Funcions previstes

Gratuït

L'Hospitalet

Centre Cultural La Bòbila
12 març a les 17:30h

Fitxa artística

Durada
50 minuts
Autoria
FUSE by Messcellany i Homeland Dance Company
Direcció de projecte / FUSE Company
Helena Córdoba
Direcció de Homeland Dance Company
Glòria Llevat
Interpretació
Roberth Aramburo, Mireia Campo, Helena Córdoba, Ángel Gabriel Gutiérrez, Glòria Llevat, Júlia Matas i Lucas Tornero
Autoria / Direcció musical
Miki Gual i Pablo Soler
Escenografia visual
Messcellany (Helena Córdoba)
Disseny d’il·luminació
Helena Córdoba i Lucas Tornero
Tècnic multidisciplinari
Jon Kieb
Producció / Suport
Lavàndula Espai d’Art i UPC