dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Quatre octaves i mitja

Rosa Muñoz i Mònica Muntaner

Compartir

Quatre octaves i mitja és un xou que podria ser un concert que mai arriba a concretar-se: un "No Concert". A partir de la biografia del músic nord-americà Jeff Buckley, posseïdor d’una tessitura de veu de quatre octaves i mitja, les coreògrafes fan incursions en temes com la melancolia, la vellesa, la mort, l'amor, l'atzar, la tristesa i l’humor. Els textos originals, creats per les dues artistes, i les lletres de cançons d’Alaska, Umberto Tozzi o Raphael, entre d’altres, descriuen poèticament un univers fragmentat ple de sensacions, formes i textures.

Muñoz, codirectora de Raravis del 1995 al 2009, ha compaginat les seves creacions en solitari amb les col·laboracions amb altres coreògrafs, com Sofia Asencio i Carmelo Salazar, o amb artistes d’altres camps, com el poeta Eduard Escoffet.

Muntaner, codirectora de l’espai de creació La Poderosa i cofundadora dels col·lectius Las Santas (agrupació artística multidisciplinàriaar) i ARTAS (Artistes Associats a Lla Poderosa), ha treballat com a ballarina/intèrpret amb diferents creadors i companyies. Les seves úultimes creacions sóon Abans i dDesprés de ballar (performance participativa), BCN XXI (Laboratori de televisió experimental), amb Dani Miracle, i Sessions remotes (instal·lació, acció).

Funcions previstes

Barcelona

Antic Teatre
28 març a les 20:00 h
Antic Teatre
29 març a les 20:00 h
Antic Teatre
30 març a les 20:00 h
Antic Teatre
31 març a les 20:00 h