dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Ramat hipnòtic o llibertat? / Anónimas raíces / CHECKING INTO PARADISE

Cies. Sabadell / Colectivo Premohs / FREE BODIES

50 minuts aprox

Gratuït

Compartir

Gaudeix de la dansa en un programa triple molt variat amb dues companyies que fusionen la contemporània i la urbana i l’actuació especial de l’Associació de Dansa Contemporània de Sabadell, la Cia. Petit Mon i AME Moviment Expressió amb coreografia de Laia Vila i Emilio Bravo

"Ramat hipnòtic o llibertat?" d'Associació de Dansa Contemporània de Sabadell, Cia. Petit Mon i AME Moviment Expressió, amb Laia Vila i Emilio Bravo


Els coreògrafs Laia Vila i Emilio Bravo ens presenten una petita acció coreogràfica, especialment dissenyada per aquest espai, interpretada per alumnes de l’Associació de Dansa Contemporània de Sabadell, la Cia. Petit Mon i AME Moviment Expressió de Sabadell.

Quan la societat d "El món feliç" d'A. Huxley va predir que les masses estimarien la seva servitud, la presència de la co-capacitat allibera la uniformitat de la submissió.

Fitxa artística

Coreografia: Laia Vila i Emilio Bravo

"Anónimas raíces", Colectivo Premohs


Quines són les nostres arrels? I la nostra cultura? Una proposta vibrant i fascinant de quatre joves andalusos que fusionen flamenc i danses urbanes per preguntar-se: “Qui som?”. Una pregunta que van sentir la necessitat de plantejar-se sent fora de la seva pàtria, per explorar l’origen de les seves inquietuds artístiques. Aquesta peça neix de la frescor i el convenciment de fusionar els ritmes flamencs i el hip-hop, agermanant, a través del moviment, la tradició flamenca amb la cultura africana.

Colectivo Premohs és un col·lectiu de dansa andalusa creat el 2016 i format pels ballarins Paloma Ramos, Isaac Suárez, Antonio León i Marta Reguera. Des que es va crear ha participat en diferents festivals i residències artístiques com el Centre Coreogràfic de la Gomera o el Mediterranean Dance Center, entre altres. També ha estat reconegut amb el primer premi en el concurs coreogràfic de Burgos Nova York en la categoria de danses urbanes.

Fitxa artística

Autoria i vestuari: Colectivo Premohs - Autoria/Direcció musical: Ritme per buleries de Junco, Nature de Fuel Fandango, Foli i Ritmo Malinke - Interpretació: Paloma Ramos Narváez, Isaac Suárez Jiménez, Antonio León Moreno i Marta Reguera Varela - Fotografia: Marga Lama - Agraïments: Festival el Hop, Red Acieloabierto, Centre Cívic Barceloneta

"CHECKING INTO PARADISE", FREE BODIES


La coreògrafa i ballarina Nadine Gerspacher crea un univers poètic i oníric on catorze individus il·lustren el procés de transformació després de la mort. Un espectacle ple d'imatges i de sentit de col·lectivitat, que convida el públic a un viatge misteriós. Què és el que hi ha a l'altra banda? Què és el que ens espera al paradís? És realment millor que el que tenim a la Terra? Una obra que ens convida a deixar que el cel s'obri lliurement sota els nostres peus.

FREE BODIES neix el 2018 amb la voluntat de crear un pont entre la finalització de la formació professional i l'entorn laboral de la dansa a Barcelona. Nadine Gerspacher i Nico Ricchini uneixen les forces per oferir l'oportunitat a quinze ballarins i ballarines de treballar amb coreògrafs i coreògrafes internacionals, nacionals i locals. Enguany, en la seva cinquena edició, FREE BODIES ha aconseguit posicionar-se entre les companyies més joves destacades a escala europea.

Fitxa artística

Direcció: Nadine Gerspacher - Direcció de FREE BODIES: Nadine Gerspacher i Nico Ricchini - Direcció d’assajos: Ombline Huvelle - Interpretació: Eliora Verdeil, Romane Postel, Mira Feline Clara Urbassek, Vanessa Spörri, Astrid Gabriel, Cecilia Franceschelli, Melissa Salimbeni, Lindaz Zaniboni, Noemie Richard, Lisa Vianay, Zélia Sanchez Battestini, Julia Miralles, Paula Sanchez, Guillem Batlle - Ajudantia de direcció: Ombline Huvelle i Camille Lejeune - Fotografia: Nicolas Clausen - Producció/Acompanyament: Nico Ricchini - Agraïments: Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura, FREEZONE - Home for Creation, Movement & Performance in Barcelona, L'Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu - Ajuntament de Sabadell

Funcions previstes

Sabadell

Vapor Codina + Pl. Bosch i Gimpera
18 març a les 18:00 h

Gratuït