dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Rèquiem Nocturn

Pere Faura

100 minuts

D'11,20 € a 24 €

Compartir

Un retrat semiautobiogràfic sobre la vida y la mort del director Bob Fosse, addicte a les drogues, al sexe i a la feina passat pel filtre de Pere Faura

L’any 1979 Bob Fosse va filmar All that jazz, un retrat semiautobiogràfic sobre la seva vida com addicte a les drogues, al sexe i a la feina, que acaba retratant la seva possible mort. Prenent aquesta pel·lícula com a principal referent, l’espectacle és un retrat autobiogràfic de l’autor i de la seva mort professional dividit en tres grans actes com a símbol de les tres grans etapes d’un procés de realització d’un espectacle: l’audició, la creació i la funció.

Pere Faura es gradua a la School for New Dance Development d’Amsterdam el 2006. Aquell mateix any entra com a coreògraf resident al Teatre Frascati d’Amsterdam i el 2009 rep el prestigiós Charlotte Köhler Price. El 2011 es gradua a l’Amsterdam Master of Choreography i torna a Barcelona, on continua produint nous espectacles amb la col·laboració de diversos centres de creació de la ciutat. El seu treball es caracteritza per l’apropiació d’elements de la cultura pop, en una coreografia multidisciplinària entre tots els elements que formen l’engranatge teatral. A part del seu treball com a creador, també ha participat en processos de programació i disseny de contextos d’exhibició artística a través de la plataforma CRIM (Creadors Independent en moviment), dins del col·lectiu ARTAS (artistes associats a La Poderosa) i com a membre fundador de G.R.U.A. (Grup de Recerca d’Universos Artístics).

Fitxa artística

Concepte, direcció i coreografia: Pere Faura - Interpretació: Odo Cabot, Montse Colomé, Raffaella Crapio, Mario García Sáez, Julia Irango, Anamaria Klajnescek / Claudia SolWat, Sarah Anglada, Victor Pérez Armero, Toni Viñals - amb la col·laboració especial de Francesc Orella - Concepte i espai escènic: Jordi Queralt - Composició, direcció musical i música en directe: Aurora Bauzà i Pere Jou (Telemann Rec.) - Text: Pere Faura i Marc Angelet - Assessorament dramatúrgic: Marc Angelet - Ajudantia de direcció: Anna Serrano - Ajudantia coreogràfica: Claudia SolWat - Traduccions al llatí: Neus Faura - Disseny d’il·luminació: CUBE.bz - Coordinació tècnica i tècnic de llums: Arnau Sala - Videocreació i tècnic de vídeo: Sergi Faustino - Tècnic de so: Stéphane Carteaux - Disseny de vestuari i caracterització: Adriana Parra - Ajudantia de vestuari durant funcions: Ona Grau - Disseny gràfic i comunicació web: Joan Escofet - Community manager: Pol Noya - Fotografia: Tristán Pérez-Martín - Videoenregistrament: Ricardo Salas - Producció executiva: Blanc Produccions - Administració: Joan Gay - Estudiant en pràctiques de l’Institut del Teatre: Vicente Roldán - Coproducció: Grec 2020 Festival de Barcelona - Institut de Cultura, Ajuntament de Barcelona, Mercat de les Flors, Plataforma Cultural La Diürna SL - Col·laboració: Fundació Banc Sabadell - Suport especial: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (CAT) - Agraïments: Mauri Serrado, Gloria March, Guillermo Weickert, Alberto Alonso, Laia Bardella, Anna Briansó, Pere Arquillué, Jumon Erra, Ibai Luke, Mireia Farrarons, David Selvas, Raquel Gualtero, Sarah Anglada, Javi Vaquero, Bàrbara Raubert, Oriol Puig Taulé, Teatre Zorrilla de Badalona

Funcions previstes

Badalona

Teatre Zorrilla
17 març a les 20:00 h