dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Rojo Rojo Verde / PER SE

Colectivo Banquet / ESA GENTE

27 minuts

Gratuït

Compartir

Rojo Rojo Verde explora la física de l'equilibri entre l'individualisme i el suport col·lectiu per parlar-nos sobre com maltractem al planeta i dansa contemporània i circ s’uneixen en un espectacle amb un intens component físic, que s'acosta al folklore a través de la gaita i la flauta amb melodies tradicionals.

"Rojo Rojo Verde", Colectivo Banquet


Tres persones, un espai comú i interessos no tan comuns. Rojo Rojo Verde explora la física de l'equilibri entre l'individualisme i el suport col·lectiu. L’equilibri, eix central de l’espectacle, és clau per poder continuar inflant el globus en el qual vivim, un globus cada vegada menys verd i més vermell. Una peça que convida a reflexionar sobre la nostra convivència amb el planeta que s'infla sense parar, ens pressiona i el pressionem sense pietat. Hi ha lloc per a tots i tothom en aquest globus?, Què passa si el fem explotar?

Colectivo Banquet sorgeix el 2020 arran de la necessitat de comunicar a través de la dansa contemporània. Sis joves apassionades formen el col·lectiu com un espai de treball col·laboratiu, d'unió i amb un fort component social. El projecte s'estableix sobre tres pilars fonamentals: creació de treballs artístics, difusió de la dansa per fer-la arribar a tota mena de públics i acció pedagògica. Han participat en diferents festivals nacionals com Cádiz en Danza, Figueres es Mou, Festival 10 Sentidos o CuerpoRomo, en mostres i esdeveniments com BetaPública i Gatadans, i en certàmens com DZM Cáceres, CCDistrito de Tetuan i CC de Sabadell.

Fitxa artística

Autoria, direcció i vestuari: Colectivo Banquet - Autoria/Direcció musical: Colectivo Banquet (Xique-Xique), (((O))), Die Antwoord - Interpretació: Ana F. Melero, Jerónimo Ruiz i Javier de la Asunción (covers, Mauricio Pérez, Daniel Rodríguez i Laura García) - Ajudantia de direcció: Ana Catalina Román - Col·laboració artística: CSDMA - Agraïments: CSDMA, Ana Catalina Román, Jesús Benzal, Nave del Duende, Centro Coreográfico María Pagés i Centro Cultural Eduardo Úrculo

"PER SE", ESA GENTE


Dansa contemporània i circ s’uneixen en un espectacle amb un intens component físic, que s'acosta al folklore a través de la gaita i la flauta amb melodies tradicionals. Tres cossos ocupant espai que caminen, es miren, s’aproximen, s’allunyen i es toquen. Per se neix del desig de fer, reprendre la vida i activar el cos. Un espectacle de contrastos amb aspecte matemàtic, de planificació meticulosa, conseqüència de les hores obligades d’immobilitat, escriptori, sofà i passadís.

Esa gente és una companyia de dansa i circ fundada el 2020 a Lleó per María Casares (ballarina i coreògrafa) i David Tornadijo (artista de circ). PER SE és la seva primera creació en col·laboració amb el músic Nacho Martínez. L’obra ha estat guardonada amb el premi del públic en el 34è Certamen Coreogràfic de Madrid i ha estat de gira per Espanya gràcies a la Xarxa Acieloabierto el 2021.

Fitxa artística

Autoria: ESA GENTE - Direcció: María Casares - Autoria / direcció musical: Ignacio Martínez i David Tornadijo Arce - Interpretació: David Tornadijo, Ignacio Martínez i María Ganzaráin. - Vestuari: David Tornadijo, María Casares i Trini Arce

Funcions previstes

Esplugues

Pista vermella del parc Pou d’en Fèlix
18 març a les 12:00 h

Gratuït