dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Taller de “Reducció Conscient”

Thomas Noone

Compartir

Thomas Noone comparteix en un taller el sistema d’exercicis de moviment estructurat i progressiu així com d’improvisació guiada que han servit per a la creació de l’espectacle Cinc maneres de matar el temps.

Thomas Noone proposa un taller obert a un públic no professional de la dansa i les arts escèniques, amb l’objectiu que els participants puguin prendre consciència corporal i gaudir d’experimentar amb el moviment com a eina expressiva. A través d’un sistema que Noone anomena “Reducció conscient”, basat en exercicis de moviment estructurat i progressiu així com d’improvisació guiada que han servit per a la creació de l’espectacle Cinc maneres de matar el temps, els participants podran explorar de forma individual i en parelles altres formes de personalització del seu propi moviment i crear una resposta reflexiva i lliure d’aquest cos interpel·lat.

La durada del taller serà de 4 hores i el nombre d’assistents és limitat. Cal inscripció prèvia a l'adreça electrònica activitats.dansametropolitana@gmail.com, i portar roba còmoda i lleugera.

Thomas Noone presenta el seu espectacle Cinc maneres de matar el temps els dies 13 i 14 de març al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona.

Activitats previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
14 març a les 11:00 h