dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Cinc maneres de matar el temps

Thomas Noone Dance

Compartir

Un espectacle que ofereix cinc duets amb ballarins i ballarines professionals joves de l'escena catalana. Un treball que celebra les diferències físiques i busca potenciar les capacitats diverses de cada intèrpret.

Cinc maneres de matar el temps és un espectacle amb deu intèrprets, cinc parelles de ballarins i ballarines professionals joves de l'escena catalana que ofereixen cinc textures diferents de les relacions entre dos cossos a l'escenari. La proposta, que posa de manifest el talent local, presenta un diàleg entre les cinc parelles, una reflexió sobre l’espai i les relacions que s’hi estableixen. Un joc de confiança entre ballarins i coreògraf: un equilibri entre l’acceptació i la modulació de la proposta en què relacions antigues es presenten enllaçades amb noves aliances. L'espectacle celebra les diferències físiques i potencia les diverses capacitats de cada intèrpret. Un espectacle dinàmic i energètic.

Liderada pel ballarí i coreògraf Thomas Noone, la companyia fa dues dècades que ofereix espectacles de dansa per a diferents tipus de públics amb un llenguatge físic, poètic i rigorós.

Thomas Noone proposa un taller de “Reducció Conscient” obert a un públic no professional de la dansa i les arts escèniques, amb l’objectiu que els participants puguin prendre consciència corporal i gaudir d’experimentar amb el moviment com a eina expressiva.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
13 març a les 19:00h
Entrades exhaurides
SAT! Sant Andreu Teatre
14 març a les 17:30h
Entrades exhaurides

Fitxa artística

Durada
60 minuts
Preu
15,50 €
Direcció i coreografia
Thomas Noone
Ajudant de direcció
Alba Barral
Intèrprets
Paula Tato, Eleonora Tirabassi, Carlos Roncero, Julia Sanz, Xavier Auquer, Joel Mesa, Cora Panizza, Kiko López, Naya Monzón i Óscar Pérez Romero
Música
Martí Noguer
Vestuari
Marc Udina
Gestió
Thomas Noone Dance
Coproducció
Dansa metropolitana amb la col·laboració del Festival Sismògraf d'Olot
dansa