dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

TALLER YO ES UN CUERPO

MARINA OTERO

420 minuts

30 €

Compartir

A partir del llenguatge físic, la improvisació i l'escriptura, el taller abordarà la idea de desdoblament entre un “jo” subjectiu i un “jo” objectiu per observar tot el que es posa en funcionament. Té la finalitat d'explorar els límits que s'estableixen entre la realitat i la ficció, entre la inconsciència i la consciència, des d'una poètica personal que combini el rol d'autorx, narradorx i performer.

Marina Otero (Buenos Aires, 1984) és directora, intèrpret, autora i docent. Fuck me és la tercera part —després de les obres Andrea i Recordar 30 años para vivir 65 minutos— del projecte RECORDAR PARA VIVIR amb el qual es proposa construir una obra inacabable sobre la seva vida fins al dia de la seva mort; fa poc ha llançat la seva última peça Love me. Els seus espectacles s’han presentat a Singapur, Suïssa, Sarajevo, Espanya, Itàlia, França, Bèlgica, els Països Baixos, Portugal, el Perú, Xile, Colòmbia, el Brasil, Mèxic i l’Argentina. Guanyadora de diversos premis com el Premio del Público ZKB - Theater Spektakel 2021 (Zuric); Mejor Dirección en Danza en la Bienal de Arte Joven 2016 (Buenos Aires) i Premio Estrella de Mar (Mar del Plata). A més, coordina tallers i seminaris de creació a l’Argentina, França, el Perú i Espanya.

Inscripcions a inscripcions@bipolart.org

Adreçat a actors/actrius, ballarins/nes performers i dramaturgs amb experiència professional.

Activitats previstes

Barcelona

Centre Cívic Barceloneta
9 març a les 17:00 h
Centre Cívic Barceloneta
10 març a les 17:00 h