dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Teresa

Andrés Corchero

Compartir

La nova creació d’Andrés Corchero parteix de la mística de dues dones i la seva obra, la religiosa espanyola santa Teresa de Jesús, i la filòsofa, activista i mística francesa Simone Weil.

La nova creació de Corchero parteix de la mística de dues dones i la seva obra, la religiosa espanyola santa Teresa de Jesús, amb Vivo sin vivir en mí, i la filòsofa, activista i mística francesa Simone Weil, amb La gravetat i la gràcia. Damunt l’escenari hi trobarem cinc dones, ballarines de diferents edats, estils i procedències, cinc Tereses que treballaran l’aspecte més terrenal de la mística.

Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003, Andrés Corchero té una llarga trajectòria que comprèn des de la seva reconeguda experiència professional amb la dansa butoh fins a la improvisació al costat de músics de renom com ara Joan Saura i Agustí Fernández. A més a més, ha creat nombroses coreografies, moltes de les quals amb la seva companyia Raravis (amb Rosa Muñoz), i ha col·laborat amb un gran nombre d’artistes, tant de dansa com d’altres disciplines. La temporada passada es van poder veure dos solos interpretats per ell mateix, treballs íntims i honestos que van captivar el públic.

L’espectacle es complementa amb el col·loqui Una Hora Abans de Teresa, d’ANDRÉS CORCHERO, el 6 de març a les 19 h a la sala Sebastià Gasch del Mercat de les Flors.

La companyia proposa també Dissabte amb taller, amb ANDRÉS CORCHERO, el 13 de març de 10 a 13 h, un taller recomanat per a infants de 9 a 12 anys.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
4 març a les 19:00h
Mercat de les Flors
5 març a les 19:00h
Mercat de les Flors
6 març a les 19:00h
Mercat de les Flors
7 març a les 17:00h

Fitxa artística

Durada
60 minuts
Preu
16 €
Ballarins
Fàtima Campos, Magda Garzón, Carla Moll, Ana Pérez García, Anna Pérez Moya i Donia Sbika
Coreografía
Andrés Corchero
Ajudant de coreografia
Ana Pérez García
Escenografía
Miquel Ruiz
Disseny d'il·luminació
Llorenç Parra
Disseny sonor
Damien Bazin
Disseny de vestuari
Marc Guaita
Ajudantia en pràctiques
Mireia Torres
Producció i management
Fani Benages
Producció executiva
Andreu Banús
Fotògraf de la companyia
Pep Daudé
Fotografía
Juanjo Marín
Coproducció
Mercat de les Flors, Dansa Metropolitana i Andrés Corchero
Amb la col·laboració de
L’animal a l’esquena i L'Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu