dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Traces

ÚLTIMA VEZ / WIM VANDEKEYBUS

Compartir

Wim Vandekeybus s’inspira en la natura dels Carpats, l’últim reducte natural del vell continent, per parlar de la tensió entre un temps que ha quedat aturat i un temps que avança directe, irreflexivament, desbocat.

Una peça inspirada en la natura dels Carpats, a Romania, l’últim reducte natural del nostre vell continent. Traces parla de la tensió entre un temps que ha quedat aturat i un temps que avança directe, irreflexivament, desbocat. Un temps del món animal que contrasta amb el temps del món humà. Vandekeybus busca la «història interna», la història que es desplega més enllà del llenguatge i que només es pot explicar mitjançant la pulsió de la dansa i la música.

Wim Vandekeybus és coreògraf, ballarí, cineasta i fotògraf. A mitjans dels anys vuitanta, va fundar la companyia de dansa ÚLTIMA VEZ, que va debutar amb gran èxit. Amb el seu segon espectacle, Les porteuses de mauvaises nouvelles (1989), va guanyar un Bessie. Al llarg de les darreres dècades, ha presentat la seva obra arreu del planeta, amb un llenguatge del moviment en què juxtaposa intuïció, impuls i instint amb energia, risc i perill. Vanderkeybus té una forta relació amb Barcelona on des dels anys vuitanta ha presentat la majoria de les seves creacions. Després d’un temps d’absència, torna a la ciutat amb Traces.

L’espectacle es complementa amb les activitats Una Hora Abans de Traces, d’ÚLTIMA VEZ/ WIM VANDERKEYBUS, el 26 de març a les 19 h i Conversa amb WIM VANDERKEYBUS després de la funció Traces, el 26 de març després de la funció.

Espectacle programat pel Mercat de les Flors.

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
25 març a les 19:00h
Entrades exhaurides
Mercat de les Flors
26 març a les 19:00h
Entrades exhaurides
Mercat de les Flors
27 març a les 19:00h
Entrades exhaurides

Fitxa artística

Durada
125 minuts
Preu
25 €
Direcció i coreografia
Wim Vandekeybus
Creació i interpretació
Alexandros Anastasiadis, Borna Babic, Maureen Bator, Davide Belotti, Pieter Desmet, Maria Kolegova, Kit King, Anna Karenina Lambrechts, Magdalena Oettl i Mufutau Yusuf
Música composta i enregistrada per
Trixie Whitley, Shahzad Ismaily, Ben Perowsky i Daniel Mintseris
Convidat especial a la guitarra
Marc Ribot
Assistents de moviment
Germán Jáuregui, Iñaki Azpillaga i Flavio D’Andrea
Argument
Wim Vandekeybus
Dramaturgia
Erwin Jans
Disseny de vestuari
Isabelle Lhoas
Assistència
Isabelle De Cannière
Escenografía
Wim Vandekeybus i Tom de With
Cap d'escenari
Thomas Glorieux
Enginyer de so
Christian Schröder
Disseny d’il·luminació
Wim Vandekeybus i Francis Gahide
Il·luminació en gira
Helmut van den Meersschaut
Disseny de vestuari de l'os
Jan Maillard
Pintures d’escena
Patrick [Bob] Vantricht
Producció
ÚLTIMA VEZ
Coproducció
Europalia Romania, Concertgebouw Bruges, KVS Brussels and La Rose des Vents Villeneuve d'Ascq
Amb el suport de
Tax Shelter measure of the Belgian Federal Government i Casa Kafka Pictures Tax Shelter facultada per Belfius ÚLTIMA VEZ rep el suport de The Flemish Authorities & The Flemish Community Commission of the Brussels Capital Region.