dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

TRADERE

Laia Santanach

65 minuts

18 € general / 12 € amic/amiga

Compartir

Dansa contemporània i música electrònica per reflexionar sobre les pràctiques grupals tradicionals, en què el cos és la principal eina d’exposició.

Aquesta proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu investiga la pràctica d’aquelles tradicions occidentals que sacrifiquen el cos per estima, creença i tradició per formar part d’una comunitat dins d’una festivitat. Una reflexió sobre la permanència, de generació en generació, de pràctiques grupals tradicionals en què el cos és la principal eina d’exposició.

Laia Santanach és coreògrafa, ballarina i pedagoga de Barcelona que des del 2018 dirigeix, sota el seu nom, la seva pròpia companyia de dansa. Amb creacions com el solo Ballant ballàvem l’any 2016, i des de l’any 2017 interessada a treballar amb música electrònica en directe, crea Rèplica, finalista del premi IT. Des del 2018, se centra a investigar la tradició i l’any 2019 crea ÀER, guanyadora del Premi Delfí Colomé, finalista dels premis Max a la millor coreografia i finalista dels premis Dansacat d’espai sonor. Recentment, el 2022, culmina la seva creació amb Tradere coproduït i estrenat al Mercat de les Flors. Les seves creacions han recorregut Espanya, França i Itàlia i han rebut el suport d’institucions com el Ballet Nacional de Marsella, el Mercat de les Flors i els Teatros del Canal, entre altres.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Laia Santanach - Autoria / Direcció musical: Carlos Martorell - Interpretació: Anna Hierro, Julia Sanz, Mario G. Sáez, Carlos Martorell i Laia Santanach - Ull extern: Salva Sanchís - Disseny espai i il·luminació: Jou Serra i Laia Santanach - Audiovisual: Ignasi Castañé - Vestuari: Kike Palma - Tècnica d’il·luminació en gira: Gabriela Bianchi - Fotografia: Jofre Moreno - Disseny de so: Uriel Ireland - Tècnic de so en gira: Adrià Juan - Producció/Acompanyament: Caroline Giffard - Coproducció: Ballet National Marseille, Dansàneu, Fira Mediterrània de Manresa, Mercat de les Flors, Dansa Metropolitana i Lasanta - Suport: Centro de Danza Canal, Eufònic, Obrador-espai de creació, Roca Umbert, Laboratori Tísner, PimOff-Milan, ICEC i OSI

Funcions previstes

Viladecans

Atrium Viladecans
11 març a les 20:00 h