dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Trilogía sobre la guitarra - Al fondo riela (Lo otro del Uno)

Rocío Molina

70 minuts

29 € (Abonament 60 €: inclou els tres espectacles de la trilogia)

Compartir

Segona part d’un diàleg intimista i enlluernador entre flamenc i guitarra de la prestigiosa bailaora, recentment guanyadora del Lleó de Plata de Dansa a la Biennal de Venècia.

L’alteritat, el diàleg, la dualitat i la necessitat dels altres per configurar la nostra pròpia identitat són els eixos de la segona peça de la trilogia sobre la guitarra de Molina. Els guitarristes Eduardo Trassierra i Yerai Cortés entren en un diàleg que explora les possibilitats de l’instrument acompanyant la bailaora amb més recursos estilístics.

La bailaora malaguenya Rocío Molina, nascuda l’any 1984, va començar a ballar als 3 anys i als 17 es va graduar al Real Conservatori de Dansa de Madrid amb Matrícula d’Honor, fet que li va permetre entrar a formar part de companyies professionals internacionals. Des de llavors, Molina ha creat un llenguatge propi fonamentat en la tradició reinventada d’un flamenc que respecta l’essència però que abraça l’avantguarda. La seva feina es caracteritza pel virtuosisme tècnic, la investigació contemporània i el risc conceptual. Va rebre el Lleó de Plata de Dansa a la Biennal de Venècia 2022, el Premi Nacional de Dansa 2010 i té dos premis Max, entre d’altres.

Fitxa artística

Idea original, direcció artística i coreografia​: Rocío Molina - Composició musical: Eduardo Trassierra i Yerai Cortés - Interpretació: Rocío Molina, Eduardo Trassierra (guitarra) i Yerai Cortés (guitarra) - Escenografia: Antonio Serrano, Julia Valencia i Rocío Molina - Audiovisual i disseny d’il·luminació: Antonio Serrano - Vestuari: Julia Valencia - Fotografia: Óscar Romero - Producció: Danza Molina S. L. - Coproducció: Chaillot, Théâtre National de la Danse, Paris; Teatros del Canal-Comunidad de Madrid; Bienal de Flamenco de Sevilla; Théâtre de Nîmes , Scène Conventionnée d’Intérêt National – art et création – Danse Contemporaine; Scène Nationale Sud Aquitain

Funcions previstes

Barcelona

Teatre Nacional de Catalunya
11 març a les 19:00 h