dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

XXII Temporada de Ballet al Poblenou

Mitja Marató de Dansa

Ja són vint-i-dues les edicions de la Temporada de Ballet al Poblenou, una convocatòria oberta als centres de dansa d’arreu de Catalunya perquè mostrin la seva feina davant del públic. Enguany, hi participen vint-i-cinc escoles que certifiquen el bon moment que viu la dansa clàssica en l’àmbit acadèmic català.

Sota la direcció, com sempre, de Carles Ibáñez i Padró, coreògraf i president de l’Associació de Professors de Dansa Acadèmica de Barcelona, la Mitja Marató de Dansa ocupa durant tres jornades l’escenari de la Sala Poblenou, l’espai teatral d’“El Centre”, entitat centenària situada al cor del Poblenou que aposta per l’activitat cultural i artística per afavorir la cohesió social i la consolidació de la identitat del barri.

Horaris espectacles

Barcelona

Sala Poblenou
2 març a les 21:30
Sala Poblenou
3 març a les 21:30
Sala Poblenou
4 març a les 18:00

Fitxa tècnica

Preu
9 €
Durada
120 minuts
Organització i direcció
Carles Ibáñez i Padró
Amb la col·laboració de
Centre Moral i Cultural del Poblenou, l’Associació de Professors de Dansa Acadèmica de Barcelona i la Federació Catalana de Professors de Dansa, entre d’altres